Lenovo Watch C – smartwatch-ul pentru copii pe care îl îndrăgești din prima



În zilele noastre, un domeniu tot mai explorat de producătorii mondiali sunt smartwatch-urilegadgeturi inteligente dotate cu tot felul de senzori, care te ajută cu sfaturi și recomandări cum să duci un mod de viață mai bun, fiind mereu cu ochiul pe pașii, somnul și starea ta generală de sănătate. O sub-ramură a acestei categorii sunt ceasurile smart pentru copii – o metodă sigură creată pentru liniștea părinților, care are grijă la propriu de copilul tău, oferindu-ți de la distanță toate datele despre locul unde se află, cum își petrece timpul și chiar ce face odrasla ta la un moment dat.


Colorate, stilate, comode și ușor de utilizat, smartwatch-urile pentru copii sunt îndrăgite din prima de către copilașii de orice vârstă, și pe an ce trece devin tot mai performante. Unul din producătorii care nu ezită să ne uimească cu gadgeturi stilate, este brandul chinez Lenovo – care acum câteva luni a scot pe piață o frumusețe de ceas smart, de care vrei nu vrei te îndrăgostești la prima vedere. Poartă un nume simplu, Lenovo Watch C, în schimb, a primit numeroase caracteristici tehnice pentru care merită apreciat.


Prima caracteristică de top al noului membru Lenovo Wearables este designul mega stilat. La prima vedere ți-ar părea că este fratele mai mic al unui Apple Watch, doar că pentru copii. Bunul gust e molipsitor, iar cei de la Lenovo au iubit mereu să se inspire de la cei mai buni. Gadgetul a primit un display AMOLED, cu diagonala de 1,3inch și rezoluția 240 x 240px. Pentru securitate și rezistență la factori externi, ecranul este protejat cu un strat de sticlă călită Gorilla Glass.


Deasupra display-ului, găsim o cameră, creată cu scopul de a permite părinților nu doar să cunoască date despre locația copilului, sau să-l audă, dar și să-l vadă. Astfel, ori de câte ori te ia frica că copilul tău e în pericol, e deajuns doar să setezi funcția dată și imediat primești o imagine cu locul unde se află copilul tău. În plus, senzorul GPS îți trimite și locația concretă. De asemenea, sunt posibile și apelurile telefonice. Iar pentru cei care iubesc să meargă la bazin, avem și protecție împotriva umidității după standardul IPX7.


Din caracteristici, ceasul inteligent a mai primit conexiunea Wi-Fi, senzor GPS, Glonass dar și buton SOS pentru situații excepționale. Inovația este deja prezentă pe piața din mai multe regiuni, inclusiv la noi și se bucură de popularitate. Aceasta este disponibilă în două nuanțe stilate: Blue și Pink. În SUA, prețul de achiziție este de aproximativ 60$.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu