Kilburn II – boxă portabilă de la Marshall care rupe tăcerea



Astăzi, boxele portabile au devenit mai mult decât un trend. Design futurist, nuanțe stilate, lumini LED și bass-uri profunde, aceste gadgeturi audio au reușit să adune în jurul său o lume întreagă, bucurându-ne cu un sunet perfect, în pofida dimensiunilor mici. Și producătorii de boxe sunt numeroși, de la branduri clasice, precum Sven sau Sony și până la cele cu o popularitate de invidiat – JBL. Încă un producător care a reușit să se remarce în această nișă este compania engleză Marshall, specializată în producerea dispozitivelor audio (amplificatoare, difuzoare, căști etc).


La sfârșitul anului trecut, brandul britanic a prezentat oficial o serie de sisteme audio, printre care și boxa portabilă îmbunătățită – Killburn II. Inovația a fost creată după ideile inginerului Alan Blumlein, notabil pentru descoperirile de amploare în domeniul sunetului stereo. Iar cât despre perfecțiune, aceasta se simte în fiecare beat. De fapt, curiozitatea începe de la însăși denumirea device-ului – Kilburn – slang englezesc, care semnifică „persoană liniștită, care se „aprinde” atunci când se înfuriază”. Să fie un indiciu sau nu, dar Kilburn 2 știe să rupă la propriu liniștea, dacă o dai la volum maxim.


Boxa se evidențiază printr-un design neoclasic, cu elemente futuriste, dar și prin calitățile audio excepționale. Indiferent unde nu ai pune-o, într-o încăpere cu efect fonic perfect sau la aer liber, ai parte de același efect muzical fără precedent. Și asta pentru că secretele lui Alan Blumlein fac minuni. Din caracteristicile tehnice, putem menționa:
  • Adaptor wireless Bluetooth 5.0, ce permite conectarea a două dispozitive concomitent;
  • Tehnologia aptX;
  • Autonomie de până la 20h;
  • Amplificatoare din clasa D, de 15W și 25W;
  • Diapazonul sunetului 52 – 20000Hz;
  • Presiunea maximă a sunetului 100,4dB la distanța de 1m;
  • Rezistență la umiditate după clasa IPX2;
  • Greutate: 2,5kg;
  • Dimensiuni: 243x162x140mm.

Designerii Marshall au adus în noua lor boxă și un pic de istorie, decorându-i partea din față cu o grilă metalică, asemenea microfoanelor de cândva. Boxa este acoperită cu piele, în stilul legendarelor playere vinil brandul Marshall. Iar pentru o transportare ușoară și comodă, aceasta a primit o curelușă ergonomică. Colțurile sunt întărite cu plastic, ceea ce sporește considerabil rezistența la căzături accidentale. Mdaa, se mai întâmplă. Trebuie să fim gata pentru orice situație.  


Într-un cuvânt! Marshall Kilburn II e o frumusețe de boxă, care își merită fiecare bănuț!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu