Retrospectivă Apple Special Event! Ce delicii smart ne aduce Apple anul acesta?


„Give people wonderful tools and they’ll do wonderful things!”


L-am așteptat cu sufletul la gură, și iată că ieri, 10 septembrie, cel mai așteptat eveniment de la Apple a lăsat cu gura căscată milione de utilizatori. Cei mai norocoși au avut șansa unică să cunoască inovațiile pe IOS, direct din teatrul Steve Jobs, locul tradițional unde sunt scoase la lumină aproape toate produsele brandului Apple, iar alții, s-au teleportat în atmosfera feerică de acolo cu ajutorul transmisiunilor Live. Nici noi nu am putut să ratăm Apple Special Event, și am fost cu ochii în patru pe ritualul de lansare a unei noi porții de device-uri smart, ca să ne împărtășim impresiile cu tine! Cum a avut loc? Ce s-a lansat? Ce avem nou și ce s-a îmbunătățit, află în continuare.


Lansarea a început, după tradiție, cu salutul legendar a lui Tim Cook, care și-a început discursul cu prezentarea noilor servicii Apple: Arcade și Apple TV+, ce vor fi lansate pe piață începând cu 19 septembrie și respectiv 1 noiembrie. Despre Apple Arcade s-a vorbit încă în luna martie, iar caracteristica principală al acestui serviciu de jocuri este că va putea fi utilizat, chiar și atunci când nu ai acces la internet. Ce ține de Apple TV+, utilizatorii vor primi acces la filme, seriale și alte conținuturi grafice interactive, create exclusiv pentru acest portal, la un cost destul de modest. În plus, în cadrul lansării, fanii Apple au fost primii care au văzut trailer-ul oficial al filmului „See”, filmat exclusiv pentru acest portal.

Apple Watch Series 5 – „This watch tells time… among other things!”


Cea mai așteptată inovație pentru iubitorii de gadgeturi, a fost, fără îndoială Apple Watch Series 5, urmașul lui Series 4. Cea mai nouă generație de smartwatch-uri pe IOS ne aduce un ecran și mai generos, care... fiți atenți la detalii… stă mereu aprins. Asta înseamnă că nu va mai trebui să apeși pe buton ca să vezi ora sau alte date, le ai mereu la îndemână. În plus, producătorii ne-au promis că această funcție inovatoare nu ne va fura prea multă energie și că gadgetul a fost înzestrat cu o baterie ce oferă autonomie pentru toată ziua. Ce îți mai trebuie? Din posibilități smart, le avem pe toate din generațiile precedente, plus câteva noi:
  • Poți vedea ora;
  • Poți răspunde la apeluri telefonice;
  • Poți gestiona aplicația Smart Home;
  • Poți seta alarma;
  • Poți face plăți contactless;
  • Poți schimba cântecul din playlist;
  • Poți seta timer-ul;
  • Îți numără pașii;
  • Îți spune când nivelul de zgomot e prea mare;
  • Poți răspunde la mesaje;
  • Este rezistent la apă, praf;
  • Îți poți seta provocări
  • Îți înregistrează rezultatele;
  • Îți arată direcția;
  • Îți amintește când să respiri adânc;
  • Are grijă de inima ta.


Șirul poate fi continuat la nesfârșit. Iar în concluzie putem spune una, acest ceas îți arată timpul alături de alte sute de posibilități!

Întâlniți cu aplauze noul iPad de generația a șaptea


Și cum să nu primim și o tabletă de generație nouă, mai ales că iPad-urile Apple devin, pe an ce trece, tot mai populare printre utilizatori. Modelul de anul acesta este compatibil cu Stylus Apple Pencil și tastatură detașabilă, Smart Keybord, astfel, poți să-l transformi cu ușurință într-un laptop, ori de câte ori ai nevoie. În plus, noua generația vine cu un sistem de operare îmbunătățit din rădăcini – iPadOS – creat special pentru tablete. Sistemul este perfect pentru sarcinile suprasolicitante și se descurcă fără probleme cu multitasking-ul. Într-un cuvânt, un camarad ideal pentru job. J

Și… strigăte de admirație pentru cele trei iPhone-uri 11


Prezentarea a început cu cel mai modest dintre reprezentanți generației a unsprezecea – iPhone 11 – micuțul voinic în care, se pare că Apple are cea mai mare încredere, luând în considerare succesul fără precedent a lui iPhone XR, pionier în această categorie. Smartphone-ul a primit un display Liquid Retina, de 6,1”, două camera pe spate și una frontală. Acesta va fi disponibil în tocmai 6 nuanțe, la fel ca XR: White, Black, PRODUCT Red, Green, Yellow și Purple. Una din funcțiile inovatoare, apreciate mai ales de selfiemani va deveni, fără îndoială – Slofies – posibilitatea de a face selfies în regim Slow-Mo.


Frații mai mari, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt mai generoși la capitolul specificații, dar asta se observă și când vine vorba de preț. Acestea au primit cameră principală triplă, cu modul wide, ultrawide și telephoto. În plus,  au fost dotate și cu caracteristici mai avansate, cum ar fi posibilitatea de a monta profesional orice conținut grafic, direct de pe telefon. Visul oricărui vlogger sau influencer. Modelele flagship sunt disponibile în 4 nuanțe: Space Gray, Silver, Gold și Midnight Green. Acestea vor fi scoase în vânzare începând cu 20 septembrie.


Cam asta-i tot, pe scurt! Ca să-ți dai seama ce ne așteaptă în mai puțin de 10 zile. Noi credem că inovațiile sunt destoinice și așteptăm cu nerăbdare să le cunoaștem în realitate. Până atunci, rămâi cu ochii pe noi ca să nu pierzi din vizor nicio lansare. J  

0 Comments:

Trimiteți un comentariu