iPhone 11 își așteaptă nerăbdător lansarea! Când are loc și ce specificații va primi



Brandul californian Apple nu lansează atât de multe smartphone-uri ca rivalii săi de pe ocean, dar și când o face, adună milioane de admiratori dornici să-i cunoască creațiile. Anul acesta e fără îndoială despre noua generație iPhone 11. După lungi așteptări, zvonuri cu carul și curiozitate neîmplinită, producătorii din Cupertino au decis să ne dezvăluie oficial când va avea loc marele eveniment. Ești și tu curios să afli? Hai să facem o scurtă retrospectivă ce se cunoaște până acum despre cea mai așteptată generație de iPhone-uri și cât timp a mai rămas până ce le vom cunoaște în toată splendoarea.


Ziua în care lumea va face cunoștință cu cele mai noi smartphone-uri pe IOS este... 10 septembrie! Cupertinienii deja au transmis invitații tuturor oaspeților, iar toți așteaptă nerăbdători marea zi. Evenimentul va avea loc la teatrul Steve Jobs din Cupertino, California. Da, da, știm, Apple nu este atât de imprevizibil la acest capitol, mai ales că în fiecare an obișnuiește să își lanseze odraslele anume în prima lună de toamnă. Totuși, atmosfera rămâne la fel de „fierbinte” cu fiecare nouă lansare, iar anul acesta nu este o excepție.


Nu e o excepție nici numărul de smartphone-uri ce urmează a fi lansate, tocmai 3: iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Alte surse ne dau un pic alte nickname-uri pentru treimea legendară: iPhone 11, 11Max și 11R. Cine are dreptate, rămâne de văzut. Se mai zvonește că iPhone-urile 2019 vor fi disponibile pentru pre-order la doar 3 zile după lansare, adică pe 13 septembrie, iar în magazine vor ajunge după 20 septembrie. Sună bine, dar noi cei din Moldova, cu siguranță vom avea ceva mai mult de așteptat! Ehh, depărtarea asta!

Detalii oficiale despre „super puterile” modelelor de anul acesta nu avem prea multe, cât despre zvonuri – ai unde să întinzi. Cert e una, că noile iPhone-uri vor fi cele mai performante și productive device-uri pe iOS de până acum și vor primi specificații de-a dreptul inovatoare. Iată care sunt cele mai credibile (după părerea noastră). P.S Apple, sper să nu ne dezamăgești:


iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
Display
6,1”, IPS, rezoluția 1792x828px
5,8”, OLED, rezoluția 2436x1125px
6,5”, OLED, rezoluția 2688x1242px
Procesor
Apple A13
Apple A13
Apple A13
Memorie RAM
4GB
6GB
6GB
Memorie internă
64GB/256GB/512GB
128GB/256GB/512GB
128GB/256GB/512GB
Cameră principală
Cameră dublă: 12MP / 12MP telephoto
Cameră triplă: 12MP / 12MP telephoto / 12MP ultrawide
Cameră triplă: 12MP / 12MP telephoto / 12MP ultrawide
Cameră frontală
12MP
12MP
12MP
Baterie
3110mAh
3190mAh
3500mAh

În plus, iPhone-urile de generație nouă sunt dotate cu wireless charging, și, la fel ca Samsung Galaxy S10, se vor putea împărți cu energia lor și cu alte device-uri. Adică, dacă ai Airpods 2, le vei putea încărca doar punând case-ul pe spatele telefonului. De asemenea, noua generația va primi și un FaceID îmbunătățit, cu un unghi de vizualizare și mai mare, care va spori considerabil precizia recunoașterii faciale, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, pentru o securitate la nivel.


Iar vestea care cu siguranță te va uimi, este că iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max ar putea deveni primele smartphone-uri din istoria Apple dotate cu port USB Type-C. Această specificație va permite încărcarea tuturor device-urilor (smartphone, iPad sau MacBook) cu un singur încărcător. Se mai zvonește că modelele Pro vor fi compatibile și cu Stylus, care, spre dezamăgirea noastră va trebui cumpărat separat. Se pare că Samsung, cu al lor Galaxy Note 10, sunt mai mărinimoși la acest capitol. Dar, asta e, fiecare cu regulile sale.


Fanii înrăiți și analiștii au presupus și ce prețuri ar putea primi cele mai noi smartphone-uri pe IOS, astfel iPhone 11, ar putea fi cumpărat cu aproximat 750$, iPhone 11 Pro – aproximativ 1000$, iar iPhone 11 Pro Max – peste 1100$.

Au dat greș sau nu, dar și care din caracteristicile presupuse se vor adeveri ne rămâne să vedem în mai puțin de o săptămână. Și încă o veste, Apple Special Event 2019 va fi transmis LIVE pentru admiratorii din toată lumea, care nu au cum să ajungă în marea zi tocmai la Cupertino. Deci, fii cu ochii pe prezentarea LIVE iPhone 11 ca să nu pierzi vreun detaliu. Evenimentul se așteaptă a fi unul de-a dreptul promițător! ;)

0 Comments:

Trimiteți un comentariu