Huami Amazfit GTS – la fel ca Apple Watch, dar de patru ori mai ieftin



Cine nu și-ar dori să poarte pe mână un Apple Watch de toată splendoarea, care sclipește la soare și-ți „dă din ochi” ori de câte ori te apuci să-l admiri? Daaa, Apple se pricepe la făcut ceasuri smart, iar legendarele Apple Watch-uri sunt vedete de ani buni pe piața din toată lumea. Moda e modă, dar este un mic dar... prețul cam maaare. Asta e, performanța cere investiții! Vrei un ceas bun, fii gata să scoți și ceva mai mulți bani din portofel!

Iar dacă crezi că giganții tech nu se gândesc și la „vânătorii” de prețuri avantajoase, venim cu o veste bunăăăă! Xiaomi a lansat un smartwatch care seamănă cu două picături de apă cu Apple Watch Series 4, nu doar la design, dar și specificații, la un preț de te lasă cu gura căscată. Îi spune simplu, Xiaomi Huami Amazfit GTS, e stilat, performant și la preț taaare bun! Vrei să-l cunoști? Rămâi pe fir în continuare!  


Zilele acestea, sub-brandul Huami (responsabil de producerea ceasurilor și brățărilor smart Xiaomi Mi Band) a prezentat oficial mai multe modele de ceasuri inteligente! Unul din ele este Huami Amazfit GTS, pe care vrei nu vrei îl observi din mulțime, pentru că arată aproape identic cu un Apple Watch. Chinezii iubesc să se inspire frumos de la cei mai buni, iar inițiativa e apreciată de un număr mare de utilizatori. Mai ales, că nu uită să își completeze gadgeturile și cu ceva deosebit, în stil Xiaomi.

De ce să-ți iei un Amazfit GTS?


Totul începe de la display-ul AMOLED de 1,65” cu rezoluția 348x442px, acoperit pentru securitate cu un strat de sticlă călită 2,5D. După cum ne-au mărturisit producătorii, rezoluția e aproape identică cu cea de pe Retina (display-ul de pe Apple Watch). Avem peste 12 regimuri și 100 de cadrane diferite, pentru toate gusturile. În set cu designul perfect, primim după tradiție și o serie de senzori și module revoluționare mega utile pentru utilizare zilnică: modul NFC, GPS+GLONASS, senzor Heart Rate și protecție la apă și praf, după standardul 5ATM. Asta înseamnă că poți sta fără griji de integritatea ceasului tău și la adâncimi de până la 50 de metri.


Ne bucură mărinimos și autonomia! Avem parte de până la 14 zile de utilizare, dar și aici sunt câteva secrete! De exemplu, dacă folosești doar ceasul, deconectând toate funcțiile smart – poți să te bucuri de noul tău gadget până la 46 de zile. Iar dacă ții conectat GPS-ul în regim full, ai parte de doar 25 de ore de autonomie. Deci, totul depinde de modul tău de utilizare. Dar rezultatele sunt destul de bune, comparativ cu alte gadgeturi din aceeași categorie.


Toată această performanță este „împachetată” frumos într-o carcasă stilată din aluminiu, cu grosimea de 9,8mm și greutatea de doar 24,8g. Șiii, marea surpriză pentru fashioniști – Amazfit GTS este disponibil în 6 culori delicioase: Black, White, Gray, Red, Pink și Blue. 

Iar cel mai important, Huami Amazfit poate fi al tău la un preț de aproximativ 150$. Sună bine, nu? Acum, nu ne rămâne decât să sperăm că inovația smart va fi disponibilă nu doar pe piața din China, dar și pe plan mondial. (ținem degetele încrucișate J

0 Comments:

Trimiteți un comentariu