Au rămas zile numărate până la lansarea flagship-urilor Samsung Galaxy S20. Ce inovații ne așteaptă?



Cu toții știm că în luna februarie, sărbătorim oficial, ziua de naștere a celor mai populare smartphone-uri Samsung – seria Galaxy S. După zece generații de smartphone-uri cu specificații de top, producătorii coreeni au decis să schimbe numărătoare. Iar anul acesta, în loc de Samsung Galaxy S11, urmașul lui Galaxy S10, vom întâmpina trei frați ca trei brazi, unul mai performant ca celălalt: Samsung Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra. Cei de la Samsung au încercat din tot dinadinsul să ascundă cele mai picante detalii despre inovațiile sale.


Dar cum utilizatorii sunt prea curioși din fire, la mai puțin de o săptămână de la evenimentul de lansare, care la avea loc pe 11 februarie 2020, cunoaștem toate caracteristicile high-tech cu care vor fi înzestrate cele mai noi flagship-uri coreene. Ba chiar și designul, după ce a fost publicată o fotografie reală cu modul de amplasare a camerei pe smartphone-urile noi. Aproape toate, dacă cei de la Samsung nu ne vor face vreo surpriză. Dar nouă surprizele ne plac. Într-un cuvânt, zvonurile sunt revoluționare, iar până ajungem să le lansăm, hai să-ți povestim câte puțin de ceea ce a răscolit în lumea online.

Samsung Galaxy S20 – pe cât de performant, pe atât de enigmatic


Dacă cu designul a fost deajuns o poză ca să înțelegem că și cei de la Samsung au trecut de partea pătratelor în care sunt integrate camerele principale, păi cu specificațiile a fost nevoie de ceva mai mult timp ca să le adunăm de toate la un loc. La prima vedere, carcasa din spate ne aduce aminte de cele două surprize smart, lansate recent de producătorii din Beijing: Galaxy Note 10 Lite și Galaxy S10 Lite. Dar înăuntru e cu totul altă poveste, de te lasă cu gura căscată. Pe bune!


Flagship-urile noi vor avea la bază procesorul de ultimă generație – Exynos 990, display-uri de tip Infinity-O Dynamic AMOLED, cu diagonala maximă de 6,9”, rezoluție 2K și frecvență de 120Hz pentru varianta Ultra, dar și baterie de tocmai 5000mAh. Și cel mai important – muuulte camere. Cel mai norocos la acest capitol, desigur, este Galaxy S20 Ultra. Acesta va primi 4 camere, cu senzor principal de tocmai 108MP (+ 48MP senzor Telephoto, 12MP Ultra-Wide și modul ToF). Din specificații high-tech ale camerei de varianta Ultra, mai putem menționa:
  • 10X zoom optic;
  • 100X zoom digital;
  • Înregistrare video în 8K;
  • Cameră frontală de 40MP;
  • Înregistrare video 4K cu camera selfie.


La fel de norocoase sunt și celelalte două modele, Galaxy S20 și S20+, care chiar dacă au camere cu mai puțini megapixeli, display ceva mai mic și baterie cu capacitatea mai joasă, ne promit același nivel de performanță cu care ne-au deprins cei de la Samsung. Toate modelele vor primi 8GB memorie RAM și 256GB memorie internă. Iar pentru Galaxy S20 Ultra va fi disponibilă și varianta cu 512GB ROM. În plus, noua generație de flagship-uri va fi și mai rezistentă la apă și praf, după standardul IP68 (scufundare în apă până la 5m).

Pe lângă caracteristici cunoaștem deja și data concretă când inovațiile Samsung vor fi scoase pe piață – 6 martie. Varianta Ultra va putea fi achiziționată începând cu 1300$, iar cele standard, vor începe de la 850$.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu