Xiaomi încheie frumos anul cu o lansare de proporții: Redmi Note 7 Pro


Xiaomi Redmi Note 7 Pro, în curând și pe piața mondială


Cea mai populară companie chineză producătoare de smartphone-uri, Xiaomi are deja o lună de când nu a scos pe piață nici un model de telefon nou, decât cele care au fost prezentate cu ceva timp în urmă. Și iată că am ajuns la ziua mare când putem vorbi pe bune de lansare inovației smart, atât de mult așteptată de fanii tehnicii chinezești, Xiaomi Redmi Note 7 Pro, care deja are toate actele în regulă și e gata de lansare pe piața din Chină. Jurnaliștii chinezi ne-au dezvăluit că device-ul va primi specificații tehnice de-a dreptul „cosmice”, dar în același timp va cere și o investiție mare din partea celor care vor să guste din performanța lui.

Se cunoaște că urmașul lui Xiaomi Note 6 Pro, Redmi Note 7, va fi un dispozitiv smart din segmentul middle, și va primi un display IPS cu diagonala de 6,04 inch și rezoluția FullHD+. Din componente high-tech, smartphone-ul va fi dotat cu un procesor cu 8 nuclee, Qualcomm Snapdragon 710, cu frecvența 2,2GHz și procesor graphic Adreno 616. Într-un cuvânt „bestia” smart a primit cele mai hot tehnologii ale timpului, gata să facă față și celor mai dificile provocări.


Pe lângă super performanță, device-ul va fi campion și la capitolul poze de calitate, datorită camerei principale triple (16MP / 5MP / 2MP) și front camerei de 20MP / 4MP pentru selfie-uri realiste și pline de culoare. Iar pentru ca timpul petrecut cu Note 7 Pro să nu se întrerupă niciodată, producătorii și-au dotat inovația cu o baterie generoasă de 4200mAh, înzestrată cu funcția fast charging: Quick Charge 3.0.

Dintre detalii mici, dar tare utile, vom avea parte de mini Jack de 3,5mm, iar marea surpriză, care la sigur este o premieră în seria Redmi Note, este portul pentru încărcător, de tip USB Type-C, care nu îl găsim pe modelele anterioare, Redmi Note 5, 5A și nici chiar 6. Device-ul va fi disponibil în mai multe modele, pentru toate grupurile de utilizatori, cu 4GB / 6GB / 8GB RAM și respectiv 64GB / 128GB / 256GB memorie internă.


Titanul chinezesc este „împachetat” frumos într-o carcasă trainică din metal, cu design minimalist, care și de data aceasta seamănă ca două picături de apă cu legendarul iPhone X, cu excepția marginii de jos, care e un pic mai groasă. Dar ce să-i faci, dacă e frumos și trage la public, de ce să nu ne inspirăm un pic. Scanerul de amprentă au decis să îl amplaseze în spate, pentru un nivel mai înalt de comoditate. Cei care au telefon cu scaner în față, o să înțeleagă de ce. Iar în față a fost amplasat un breton drăguț, care îl face să semene și mai mult cu confratele său de la Apple.

Redmi Note 7 Pro este bogat și la numărul de module: Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, 4G VoLTE, A-GPS și desigur NFC care permite efectuarea plăților cu ajutorul sistemului de plată Google Pay și alte sisteme analoage. Device-ul va funcționa pe baza sistemului de operare Android 9.0 Pie, cu firmware-ul MIUI 10. La început modelele vor fi disponibile în 3 nuanțe: Black, Silver și Pink. Varianta cu 64GB și 4GB RAM va putea fi achiziționată cu 250$, iar cea de top, cu aproximativ 350$. Vânzările ar putea începe la începutul lui 2019 în China, iar în scurt timp și în celelalte regiuni ale lumii.


Chiar dacă Albert Einstein este de părerea că „a devenit cumplit de evident că tehnologia ne-a depășit umanitatea.”, astfel de inovații ne fac rutina zilnică mai interactivă, interesantă și ușoară. Important e să stabilim limite între lumea virtuală și cea reală, și să dăm prioritate comunicării offline cu prietenii și cei dragi.


0 Comments:

Trimiteți un comentariu