Samsung Galaxy A80 – primul smartphone cu cameră rotativă! Află ce secrete ascunde


Samsung a lansat încă un device neobișnuit, demn de aplauze


Se pare că compania coreeană, campion fără precedent la capitolul smartphone-uri, Samsung, și-a propus și în 2019 să bată toată recordurile la productivitate și performanța telefoanelor smart, menținându-se ferm în topuri. Și iată că, la data de 10 aprilie 2019, gigantul din Seul a lansat primul smartphone din lume cu cameră rotabilă – Samsung Galaxy A80 – un pseudo-bugetar enigmatic, dotat la patru ace cu cele mai tari tehnologii ale timpului.


Cât de enigmatic nu ar suna, A80 nu este încă un concept futurist de la Samsung, ci un smartphone în toată legea, care în curând va fi etalat și în vitrinele magazinelor din toată lumea, alături de confrații săi: Galaxy A50, A40, A30, A20 și A10. Ideea inventării unei astfel de camere neobișnuite a venit de la dorința de a crea un display unlimited, fără notch-uri, difuzoare, găuri în ecran sau bărbii, cu care ne-am deprins până acum.


Astfel, producătorii coreeni au renunțat la cameră frontală, oferind utilizatorilor un concept nou de utilizare a celei principale, care de data aceasta este triplă, potrivită pentru tot felul de conținuturi grafice, inclusiv selfie-uri. Ideea năstrușnică de a folosi camera de bază în așa mod este unică în lume, iar această invenție futuristă are toate șansele să devină favorită printre admiratorii tehnicii Samsung, mai ales că aduce cu sine o mulțime de avantaje.


A80 a primit un display imens de 6,7” Super AMOLED, cu rezoluția FHD+ (2400x1080px). Din componente, acesta se poate lăuda cu un procesor cu 8 nuclee, 8GB memorie RAM și 128GB memorie internă, plus un slot pentru card microSD cu capacitatea maximă de 512GB. Samsung sunt generoși la ROM, cu așa specificații, cu siguranță nu vei avea probleme cu lipsa de memorie. Cele trei camera sunt și ele bogate la megapixeli (48MP + 8MP + ToF). Iar ca să profităm cât mai mult de toată performanța asta, device-ul a fost dotat cu o baterie de 3700mAh cu fastcharging, dar fără posibilitatea de încărcare wireless. Aici se simt puțin rădăcinile de bugetar.


Fingerprint-ul, după tradiție, și-a făcut loc direct sub display, atât din motive precum comoditatea, dar și ca să nu stricăm cumva designul fără limite. În plus, Galaxy A80 se poate lăuda cu un șir de module importante, precum: Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS și NFC, pentru plăți prin sistemul Samsung Pay. Smartphone-ul are o carcasă de 165,2x76,5x9,3mm, iar caracteristica neobișnuită le-a permis producătorilor să creeze un display care ocupă 97% din suprafața totală.


Device-ul creativ de la Samsung mai are multe specificații pentru care să-l îndrăgești. Acesta, după cum se zvonește, va poposi și pe meleagurile noastre la sfârșitul lunii mai, sau la începutul lui iunie. Ce ține de preț, Galaxy A80 va putea fi al tău, la un preț relativ mare, de aproximativ 775$. Ce să-i faci, după cum am spus de nenumărate ori, inovația cere investiții.

„Inovarea este crearea noului sau re-aranjarea vechiului într-un mod nou.” Michael Vance

0 Comments:

Trimiteți un comentariu