Apple e pus pe surprize! Cine-i iPhone XE, așa-zisul urmaș al lui iPhone SE

Vom avea parte de iPhone XE în 2019 sau nu? Asta-i întrebarea 


După atâtea inovații de la giganții chinezi și coreeni, Apple a cam rămas în umbră. Dar n-a fost să fie! De vreo săptămână încoace, pe internet se discută intens despre zvonul că Apple zămislește lansarea unui nou smartphone Special Edition, de data aceasta optimizat după ultimele tendințe. Totul a început după ce mai multe portaluri de știri, au publicat date despre faptul că în lumea virtuală a apărut o fotografie cu mult așteptatul iPhone XE (adică generația a doua iPhone SE2). Adevăr sau doar o nouă porție de zvonuri, aflăm în continuare.


Versiunea Special Edition le-a venit pe plac utilizatorilor îndrăgostiți de designul compact, minimalist, dar la fel de performant care și flagship-urile de ultimă generație. După apariția lui iPhone X și ulterior a generației de anul acesta, iPhone XS, XS Max și XR, se pare că gigantul din Cupertino a decis să-și amintească și de versiunea lor mini. Zvonurile s-au împrăștiat ca pâinea caldă, după ce platforma PC-Tablet au scris pe paginile lor că Apple va lansa un nou smartphone pe IOS – iPhone XE – în toamna anului 2019. Informația ar fi ajuns la urechile lor prin reprezentanții companiei Foxconn – parteneri cu Apple.


După cum spun cei de la PC-Tablet, iPhone XE va primi o carcasă din aluminiu cu margini stilate în stil iPhone X, un ecran micuț, de tip OLED de doar 4,8inch și desigur FaceID, cum fără el. Acesta va fi un fel de hibrid dintre ultimele inovații, cu specificații high-tech, dar nu din seria de buget, la fel ca fratele său de breaslă – iPhone XR. Alte caracteristici despre inovație nu știm, chiar dacă până la prezisa lansare rămân mai puțin de 4 luni. Asta și ne pune pe gânduri.


Pe cealălalt palier, mai avem un zvon care se pare a fi mai credibil. Acesta vine de la o altă platformă, mult mai cunoscută și credibilă decât PC-Tablet – DigiTimes – care presupun, că Apple va lansa versiunea SE2 cu display de 5,42inch (asta sună mai bine decât 4,8), abia în 2010. (cry) (cry) (cry) Încă un detaliu care ne pune pe gânduri, este că nici cei mai mari analiști, care mereu ne spun cu o precizie de invidiat despre planurile Apple, nu știu nimic despre versiunea XE. Ming-Chi Kuo – agentul secret Apple, care mereu prezice date ce se adeveresc practic în totalitate, tace și el, în așteptarea unui zvon ce merită de destăinuit.


Așa că dacă deja puneți bani în pușculiță pentru achiziționarea acestui smartphone enigmatic, o să aveți suficient timp ca să adunați toată suma... :D sau poate nu! Vedem după lansare. Pâna atunci, țineți pasul cu cele mai noi știri din lumea high tech, adunate frumos la noi pe blog!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu