Veste bună pentru sportivi! Huawei a lansat o nouă brățară smart - HONOR Band 5 Sport



Chiar dacă timpul afară se răcește, adevărații sportivi nu se tem nici de frig, nici de ploaie, nici de ceață când vine vorba de alergatul de dimineață. Și asta nu este doar un principiu sau moft. Cercetătorii scoțieni au demonstrat printr-un studiu amplu, că sportul în natură ne eliberează de stres și are un efect benefic nu doar asupra stării tale fizice, dar și asupra sănătății mintale.


Iar ca să nu-ți fie frică de temperaturile mai puțin prietenoase, poți să-ți iei cu tine un gadget prietenos, care va fi cu ochiul pe fiecare mișcare, monitorizându-ți starea fizică și mintală. Mai ales că cei de la Huawei au lansat zilele acestea o nouă brățară fitness destinată sportului la aer liber, numită sugestiv – Honor Band 5 Sport. Prin ce este special noul gadget pentru sportivi, dar și ce posibilități smart ne aduc cei de la Huawei de data această, îți dezvăluim în continuare.

HONOR Band 5 Sport – companionul perfect pentru jogging


Sub-brandul companiei Huawei – HONOR – deja de ani bune scoate la lumină ceasuri și brățări smart, capabile să monitorizeze eficient stilul de viață al utilizatorilor moderni. Recent, a fost scos la lumină un fitness tracker de generație nouă orientat spre grupul de utilizatori pasionați de sportul în natură – HONOR Band 5 Sport. Brățara are la bază sistem inovator de monitorizare a activității fizice, capabil să recunoască până la zece tipuri de antrenamente, dar și să îți ofere la final un raport detaliat despre eficiența sportivă zilnică.


Producătorii susțin că gadgetul smart a fost înzestrat cu numeroase regimuri potrivite pentru diverse tipuri de antrenamente, atât în sala de sport, cât și la aer liber, fie că îți place să faci jogging, joci fotbal, baschet sau oricare alt sport pe stadion. Pentru maximum confort în utilizare, brățara ne oferă până la 14 zile de autonomie în regim full. Pe lângă funcțiile de fitness tracker, HONOR Band 5 Sport este și un gadget care îți simplifică rutina zilnică, cu ajutorul căruia poți primi notificări despre mesaje, apeluri sau alte date fără să mai scoți smartphone-ul din buzunar. Iată ce alte îmbunătățiri ne mai aduce generația noua:

  • Avem aceiași senzori ca și pe predecesorul HONOR Band 4, dar cu o precizie mult mai înaltă: Heart Rate, Sleep monitoring, GPS etc. Eficiența și precizia senzorului Heart Rate de pe Band 5 chiar a fost certificat de către instituții medicale profesionale.
  • Funcția Blood Oxygen Saturation ce permite detectarea cantității de oxigen în sânge.
  • Algoritmi inteligenți îmbunătățiți, capabili să memoreze necesitățile și preferințele utilizatorului, sportul practicat, regimul de somn și să vină cu recomandări individuale pentru rezultate mai bune, evitarea traumelor sau îmbolnăvirii.
  • Tracker de activitate cu 6 axe, care poate diferenția până la 7 parametri de alergat, inclusiv: momentul în care piciorul se atinge de pământ, lungimea pasului și cadența de alergare.
  • HONOR Band 5 Sport poate fi purtat atât pe mână, cât și pe picior, în special când alergi sau joci baschet, pentru o monitorizare mai eficientă.
  • Are o greutate și mai mică (doar 13 grame) pentru o utilizare zilnică comodă, fără să-ți creeze disconfort. Astfel, poți să îl porți mereu, atât la sport cât și în daily routine.


Brățara fitness HONOR Band 5 Sport este disponibilă în două nuanțe practice: Blue și Pink. De asemenea, brățara a primit și o curelușă detașabilă cu design diferit, decât pe modelele precedente (Huawei HONOR Band 3 și 4), împletită din patru ațe de culori diferite. Aceasta dă brățării un aspect în stil Sport, colorat, energic și atrăgător. Chiar dacă pare a fi firavă, ațele din care este creată curelușa nu sunt simple, ci din plastic ecologic.

Într-un cuvânt, avem un gadget echipat cu de toate ca să-l porți mereu cu tine și să aibă grijă de sănătatea ta. J


0 Comments:

Trimiteți un comentariu