Inovații tomnatice for gamers! Mouse cu încărcare wireless și o tastatură mecanică



Toamna, este fără îndoială, sezonul celor mai multe lansări grandioase, în toate ramurile tech. De la început de septembrie și până în prezent, am cunoscut și smartphone-uri revoluționare, și laptopuri, și PC-uri cu puteri de titan, și gadgeturi pentru toate necesitățile. Și asta e abia începutul! Producătorii mondiali nu au uitat și de tabăra gamerilor, lansând zilele acestea o nouă porție de periferice gaming. Mici dar voinice, acestea sunt capabile să transforme orice experiență gaming într-o adevărată aventură virtuală. Prin ce se deosebește un dispozitiv periferic for gamers, dar și de ce inovații high-end avem parte în această nișă, îți dezvăluim în continuare.

Gamingul nu mai este o doar pasiune pentru copii! Jocurile video au acaparat, în sensul direct al cuvântului, și generația celor maturi. Devenind nu doar un hobby temporar, dar și o ocupație interactivă, care, pe lângă emoțiile unice, îți poate aduce și bani. Iar ca să simți din plin senzațiile din lumea gaming, ai nevoie și de un echipament pe măsură. Dacă cu laptopul gaming sau PC-ul for gamers e mai ușor! Sortimentul este mare, dar ai la bază o listă întreagă de caracteristici tehnice după care te conduci, ca să iei decizia corectă. Cu perifericele, este o chestie de noroc. Sunt atât de multe, și atât de ergonomice și performante, încât mai că e imposibil să te decizi din prima pe care o vrei.

HyperX Pulsefire Dart – mouse cu încărcare fără fir și autonomie de 50h


Tehnologia wireless charging a devenit un trend nou, utilizat pe larg în lumea smartphone-urilor. Dar, cât de straniu nu ar suna, încă nu a ajuns să fie introdus și pe alte device-uri. Cei de la Kingston HyperX au decis să corecteze situația, lansând mouse-ul wireless – HyperX Pulsefire Dart. Inovația funcționează fără fir, iar în plus, poate fi și încărcată wireless. Pulsefire Dart ne oferă o autonomie de până la 50h. Acesta are la bază senzorul Pixart 3389, cu rezoluția de până la 16000dpi. De asemenea, gadgetul a primit 6 butoane ce pot fi personalizate.


În set cu mouse-ul, compania a lansat și un încărcător wireless – HyperX ChargePlay Base. Acesta permite încărcarea cu o putere de 10W și este compatibilă cu toate dispozitivele ce suportă standardul Qi. Dock-ul permite încărcarea a două device-uri concomitent. Prețul mouse-ului este de 100$, iar încărcătorul wireless va costa în jurul la 60$.

O tehnologie asemănătoare au introdus ceva mai devreme și cei de la Razer, pe mouse-ul wireless Mamba Hyperflux, care putea fi încărcat de la covoraș.

Logitech G PRO X – tastatură mecanică high-tech pentru gamerii înrăiți


Sub-brandul Logitech G, parte a companiei Logitech, a anunțat zilele acestea despre lansarea unei noi tastaturi compacte în colecția sa – PRO X, creată exclusiv pentru gameri. Inovația face parte din ramura tastaturilor mecanice și permite schimbarea butoanelor. Astfel, utilizatorii vor putea instala suplimentare următoarele module: GX Blue Clicky, GX Red Linear sau GX Brown Tactile.


Modelul Logitech G PRO X a fost înzestrat cu iluminare LED și posibilitatea de a personaliza setările fiecărui buton în parte. De asemenea, e posibilă și schimbarea parametrilor iluminării, cu ajutorul aplicației Logitech G HUB. Tastatura are o durată de răspuns de 1ms și permite programarea personalizată a celor douăsprezece butoane F. Iar pentru maximum comoditate, a primit și un cablu cu lungimea de 1,8m.

Prețul acestei inovații for gamers ajung până la 150$, iar accesoriile de schimb vor costa aproximativ 50$. Versiunea standard, cu butoane obișnuite, va costa aproximativ 130$.

„Any time spent playing games is time well spent!”David Jones

0 Comments:

Trimiteți un comentariu