Google lansează primul său smartwatch – Google Pixel Watch



Toamna este sezonul lansărilor high-tech. Dacă în septembrie și-au dat luptă la inovații principalii giganți mondiali, Apple, Samsung și Xiaomi, octombrie e luna celor de la Google, care sunt în plină pregătire pentru evenimentul grandios din 15 octombrie. Ce va avea loc la mijloc de toamnă? Cea mai așteptată lansare a producătorului american, și aici nu o să preamărim dacă o să o numim așa. Gigantul în IT se pricepe la fel de bine să facă și tehnică bună, smartphone-urile sale, concurând demn cu flagship-uri de la Apple, Samsung sau Huawei. Totuși, de data aceasta vom vedea ceva mai mult decât o nouă generație de telefoane smart. Ce anume? Rămâi cu noi și îți dezvăluim în detalii.


Vedetele principale ale lansării vor fi cele două smartphone-uri: Google Pixel 4 și Pixel 4XL. Platforma Nikkei Asian Review ne mai spune că e vorba și de al treilea smartphone, care va fi o surpriză – Google Pixel 4 5G. Era și de așteptat. Moda la 5G ia amploare tot mai mult. Iar decizia de a explora lumea 5G nu e întâmplătoare, ci un imbold să-i ajungă din urmă pe cei care deja au lansat smartphone-uri cu acest tip de conexiune. În plus, începând cu 2020, se așteaptă o dezvoltare masivă a conexiunii 5G, luând în considerare viteza cu care a început să se mărească rețeaua.

Google se lansează și în lumea Wearables


Și... vestea care cu siguranță a stârnit multă admirație, este că Google se pregătește să lanseze primul său smartwatch – Google Pixel Watch. Zvonuri despre planurile de a lansa un ceas smart se aud încă de anul trecut. Analiștii presupuneau că compania de IT își va prezenta gadgetul încă toamna trecută, alături de Google Pixel 3, dar nu a fost să fie. Îndată după aceasta, Google a cumpărat de la Fossil, producător renumit de ceasuri, patentul pentru departamentul ce produce ceasuri smart. Și se pare că visul de a se lansa în nișa smartwatch-urilor e aproape gata să fie realizat.


Conform unor date publicate în Aprilie 2019, pentru patentul acestei inovații, Google Pixel Watch va primi un cadran rotund, în stilul smartwatch-urilor Samsung, curelușă detașabilă și senzori smart pe partea din spate. Tot după cum spune formula unui adevărat ceas smart. Mai multe detalii despre specificațiile tehnice și funcțiile smart ale acestui smartwatch încă nu se cunosc. Dar se așteaptă a fi destul de performante. Luând în considerare colaborarea cu Fossil pe partea de design, și talentul celor de la Google în ceea ce ține sistemul de operare – Wear OS.


Dar să nu săpăm prea adânc cu curiozitatea, să nu stricăm pofta de explorat. :D Până la Mabe by Google 2019 au rămas zile numărate și nu ne rămâne decât să ne înarmăm cu răbdare. Marți, pe 15 octombrie, vom putea afla de la prima sursă toate detaliile și vom putea spune Welcome noilor device-uri de la gigantul american mult îndrăgit – Google.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu