LEGO și Nintendo au prezentat un constructor smart cu NES, gamepad și mini TV

LEGO Super Mario

Orice copil, chiar și cei care au ajuns deja la vârsta de maturitate și-au dorit vreodată un LEGO sau o consolă Nintendo, cunoscute drept cele mai populare device-uri de divertisment din nișa gaming. Super trendy, interactive, colorate și muuult dorite, cam așa putem descrie jucăriile interactive lansate de brandul LEGO, dar și cei  de la Nintendo. Și iată că de data aceasta, cei doi giganți au decis să facă o echipă și să laseze un constructor Smart, dotat cu gamepad și mini TV. Ești curios să afli ce „jucărie” ingenioasă va apărea în curând pe piață? Hai să-ți povestim mai detaliat.

Cea mai ingenioasă jucărie LEGO, creată în colaborare cu Nintendo

constructor LEGO Nintendo

Jucăria ingenioasă de la LEGO a fost prezentată acum câteva zile. Acesta este alcătuită dintr-un set generos – gamepad, un mini televizor clasic, cu piciorușe și cartuș pentru console. Cireașa de pe tort a gadgetului este posibilitatea de a te juca în Super Mario Bros, pe un display jucărie. Pentru a implementa această idee, producătorii LEGO au creat display-ul mini televizorului, chiar și piese LEGO, care se mișcă pe o bandă rulantă, activată mecanic.

constructor LEGO Mario

Sună, nostalgic nu-i așa? Jocurile Mario de pe Nintendo sunt mega interactive, dar mulți și-ar dori să simtă acea senzație unică, de a-l cunoaște pe Mario de cândva. Încă un detaliu drăguț este că figurina din setul LEGO Super Mario este compatibilă și cu setul NES. Aceasta trebuie fixată pe display-ul televizorului improvizat. În plus, Mario redă și sunete în timpul jocului, ca să te teleportezi la propriu în lumea nostalgică a primelor jocuri video.

LEGO Nintendo

Dar asta nu e tot, ca să ajungi să te joci, prima etapă este să-ți construiești toate elementele, inclusiv banda rulanta de joc, chiar din piese LEGO, provocarea preferată a fanilor constructorului LEGO. Setul va fi alcătuit din tocmai 2646 de piese. Iar vânzările oficiale sunt planificate începând cu 1 august. Prețul jucăriei LEGO Nintendo va începe de la 230$ pentru piața din SUA.  

0 Comments:

Trimiteți un comentariu