Vara inovațiilor Samsung! Cum va arăta Note20 și Galaxy Watch3?


galaxy note 20

Fără îndoială, vara este perioada lansărilor de proporții, când giganții tech își prezintă inovațiile la care au lucrat peste an. Data trecută ți-am povestit despre surprizele Apple. Iar acum a venit timpul și gigantului coreean – Samsung, care are pe lista vara mai multe inovații tech, printre care și cele mai așteptate smartphone-uri flagship-uri, din seria Galaxy Note, dar și a treia generația a viralelor Galaxy Watch. Hai să-ți povestim despre tot ce știm!

Flagship-ul „de aur” de la Samsung – Galaxy Note 20 Ultra (20+)

galaxy note 20+

Chiar dacă anul acesta nu e atât de productiv și frumos cum ni l-am dormit, giganții tech încearcă să ne „încurajeze” cu inovații smart, printre care se numără și urmașul lui Galaxy Note 10 – Samsung Galaxy Note 20. Date oficiale despre lansarea acestuia încă nu se cunosc, dar după tradiție, acesta va fi prezentat la sfârșit de vară, în August 2020. Încă de pe acum, în lumea virtuală deja se zvonește despre specificațiile fără compromis cu care va fi dotat device-ul coreen de top. Iar unii analiști ne-au împărtășit și o imagine schematică cu noul design al flagship-ului Note.

Hai să facem o scurtă retrospectivă. Pe partea frontală, generația nouă va avea același design ca și modelele de anul trecut: Note 10 Plus, Note 10 și Note 10 Lite.  Carcasă dreptunghiulară, camera frontală integrată într-un punct minuscul în partea de sus și display cu margini rotunjite pentru modelul Plus. Acesta va primi și o diagonală generoasă, de tocmai 6.9”, dar și o rată de refresh destoinică – 120Hz.

galaxy note 20 ultra

Pe spate, e cu totul altă poveste! De la prima vedere îți sare în ochi dreptunghiul masiv în care au fost întegrate cele trei obiective. Cel mai probabil, smartphone-urile noi din Seria Note vor fi dotate cu senzor principal de 108MP, ISOCell Bright HM1, folosit pentru prima oară pe Galaxy S20 Ultra. Dar fără funcția devenită virală – 100x zoom. Ce ține de design, în imaginile render ne-au fost prezentate doar două variante: Black și Gold. Iar din specificații high-tech, smartphone-ul ar putea primi:
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 865+ sau Exynos 992;
  • Conexiune 5G;
  • Fingerprint incorporat în ecran;
  • Până la 16GB memorie RAM;
  • Baterie cu capacitatea de 4500mAh;

Ambele modele, Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra (Note+) vor fi prezentate pe 5 august, în cadrul evenimentului Samsung Galaxy Unpacked 2020.

Cel mai popular gadget: Galaxy Watch 3 ar putea fi lansat pe 22 Iulie

galaxy watch 3

De regulă, luna August ne aduce și o generație nouă de smartwatch-uri pe Android – Samsung Galaxy Watch 3. Totuși, se zvonește că noul gadget ar putea fi lansat mai devreme decât 5 august. Zvonul vine de la insiderul Evan Blass, care ne-a dezvăluit câteva imagini render cu designul noului smartwatch coreen, unde apare data de 22 Iulie. Totuși, informația dată nu a fost confirmată oficial de cei de la Samsung. Și ar putea să fie și alt scenariu, pe 22 Iulie device-ul să fie prezentat, iar vânzările oficiale să înceapă tocmai după evenimentul din August.

galaxy watch active 3

Anul acesta vom cunoaște două variante de Galaxy Watch 3 – cu cadran de 45mm și 41mm, dar și în trei nuanțe ale carcasei. Din detalii tehnice, urmașul lui Galaxy Watch Active 2 va primi: iconițe cu design nou, cadrane personalizate și posibilități de setare, aplicație nouă pentru redarea datelor meteo, Outlook în loc de Samsung Email și un nou Widget pentru funcția „Muzică”.

Perfect spunem noi! Abia așteptăm să le cunoaștem. Până atunci, nu ezita să fii cu ochii pe blogul nostru, ca să nu pierzi nicio lansare mult așteptată.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu