Ce fel de vară fără căști? TOP 3 căști wireless lansate în luna Iulie

top căști

Cine-i cel mai bun prieten când te plictisești la drum lung? Corect, smartphone-ul! Iar dacă mai ai și o pereche de căști audio de calitate, poți spune că ești norocos la pătrat. E o delectare să-ți faci un playlist cu cântecele preferate și să-l asculți pe drum spre o locație nouă de călătorit. Mmmm. Dacă cu locațiile, vara asta cea mai bună alegere rămâne a fi turismul local, păi cu căștile am decis să te inspirăm puțin noi. Mai bine zis să-ți povestim despre 3 inovații audio, proaspăt lansate în plină vară. Și toate wireless! Că, vorbea ceea, a trecut vremea firelor. Rămâi cu noi să le afli.

Redmi AirDots 2 – cele mai accesibile căști wireless de la Xiaomi

redmi airdots 2

Xiaomi ne-au demonstrat în nenumărate rânduri că se pricepi la fel de bine și la tehnica audio. Iar cel mai important, sunt la fel de dornici și la prețuri super accesibile. Încă o dovadă sunt și căștile wireless lansate zilele acestea – AirDots 2. Acestea sunt dotate cu toate funcțiile unor căști fără fir, au un design super stilat și ergonomic. Iar cel mai important, vor fi disponibile la doar 14$.

redmi airdots 2

Accesoriul audio Redmi AirDots 2 are o construcție după ultimele tendințe true wireless: case cu acumulator și două căști fără fir, cu greutatea de doar 4,1 grame și diametrul de 7,2mm. Acestea se conectează la smartphone prin Bluetooth 5.0. Pe lângă construcția ergonomică, avem și funcții utile, precum Environment Noise Reduction, dar și asistent inteligent XiaoAI. Prima din ele ne oferă izolare fonică îmbunătățită, iar asistentul inteligent până ce, se descurcă doar cu limba chineză. Bateria incorporată în căști ne oferă până la 4h de autonomie în regim activ, iar cu ajutorul case-ului, vom putea încărca căștile de cel puțin două ori.

redmi airdots 2

La moment, Xiaomi au lansat o campanie de crowfunding, iar norocoșii care vor reuși să se înscrie, vor putea achiziționa noile căști la mai puțin de 15$. Când vor începe vânzările oficial încă nu se cunoaște, dar conform prognozelor, în august avem toate șansele să le vedem. Aceasta deja este a doua generație de căști din această serie, iar raportul preț-calitate, la sigur îi va aduce succes. Mai ales că la capitolul redare a sunetului, căștile sunt la fel de bune ca și generația anterioară.

Creative Aurvana Trio Wireless – căștile care bat recordul la autonomei

creative aurvana trio wireless

De la true wireless trecem la un model mai deosebit, dar tot fără fir. Este vorba despre căștile Aurvana Trio Wireless, lansate zilele acestea de brandul Creative. Acestea se remarcă prin construcția neobișnuită, sunetul perfect și... o autonomie de invidiat. Căștile pot deja fi precomandate pe site-ul oficial al companiei, iar prețul începe de la 100$.

Accesoriul se prinde la gât, asemenea unui colier, iar cele două căști sunt conectate la modulul principal cu ajutorul unor fire subțiri. Pe unitatea principală se află butoanele de reglare a sunetului și chemarea asistentului vocal. Căștile se conectează la smartphone prin Bluetooth 5.0, având o rază de acțiune de până la 10 metri. În plus, acestea sunt dotate cu microfon incorporat și pot fi folosite eficient și pentru apelurile vocale.

creative aurvana trio wireless

Cireașa de pe tort este autonomia, care ajunge până la 20h. Un rezultat pur și simplu uimitor. Odată ce s-au descărcat, căștile pot fi încărcate cu ajutorul unui cablu Micro-USB. La capitolul calitate, căștile sunt dotate cu o matrice din trei difuzoare, pentru un sunet optimizate și bass-uri profunde. Diapazonul frecvențelor este de aproximativ 5Hz – 40KHz. Construcția ergonomică oferă o izolare fonică bună. În plus, căștile vin în set cu trei dopuri din silicon, cu efectul de memorare a formei, pentru o fixare cât mai comodă în ureche.

Xiaomi Haylou T16 – varianta de buget a viralelor Samsung Buds

creative aurvana trio wireless

Revenim tot la Xiaomi, de data aceasta cu o pereche de căști din clasa middle – Xiaomi Youpin, de tip earphones. Pe platforma de crowdfunding, acestea pot fi precomandate la un preț aproximativ de 40$. Căștile au primit un sistem complex de izolare fonică activă. Fiecare casă este dotată cu două microfoane, care, pe lângă transmiterea sunetelor, „prind” și sunetele în plus, oferind o redare clară, voluminoasă și pur și simplu perfectă.

Sistemul are trei regimuri de izolare fonică:  Transparent, Noise Cancellation și Outdoor. Pentru primul regim, utilizatorul va putea auzi sunetele din jur, cum ar fi vocea unui interlocutor. Regimul Noise Cancellation oferă o izolare fonică totală, ca să te teleportezi în lumea muzicii. Iar Outdoor oprește sunetele create de vânt, regim potrivit pentru cei care fac sport în aer liber.

xiaomi haylou t16

Căștile se conectează prin Bluetooth 5.0. De la o singură încărcare, acestea ne oferă până la 6h de autonomie. Iar în case, mai avem până la 30h de energie de rezervă. Case-ul poate fi încărcat cu ajutorul unui port USB Type-C sau wireless.

Până la toamnă, la sigur toate inovațiile vor fi scoase pe piață. Deci, ai toate șansele să-ți alegi și tu o pereche de căști de generație nouă. Iar ca să nu pierzi nicio noutate din lumea high-tech, nu ezita să te abonezi la blogul nostru.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu