Xiaomi uimește din nou! Lansează prima UȘĂ SMART și alte două gadgeturi inedite

ușă smart Xiaomi

Ce-ți vine în minte când spui Xiaomi? Smartphone-uri, brățări fitness sau poate ceasuri smart? Fără îndoială, gigantul chinez coreean este unul din producătorii high-tech care se pricepe toate. Iar mai nou, a început să producă... uși. Da, da, ai citit bine! Și nu uși obișnuite, dar UȘI SMART. Iar astfel de inovații nu sunt primele în colecția brandului chinez. Anterior Xiaomi au lansat mixere portabile, gadgeturi pentru economisirea apei, căni smart, ce pot fi încărcate wireless, device-uri împotriva țânțarilor, cuburi smart și chiar ventilatoare.

cană smart Xiaomi

Lista ar putea fi continută la nesfârșit. Iar asta e dovadă vie că la capitolul creativitate, Xiaomi este un campion fără compromis. În blogul nostru ți-am povestit în nenumărate rânduri despre diverse inovații Xiaomi, atât din clasa de buget, cât și din cea middle și premium. Iar de data aceasta am decis să-ți prezentăm TOP 3 device-uri neobișnuite, lansate vara aceasta, dar și ce posibilități și funcții smart ne aduc.

Xiaobai Wisdom Gate H1 – prima ușă inteligentă de la Xiaomi

wisdom gate Xiaomi

Nișa de electrocasnice Xiaomi devine cu fiecare zi tot mai variată. Iar mai nou, în colecție ar putea să se includă și prima ușă smart – Xiaobai Wisdom Gate H1. La prima vedere, ușa smart nu se deosebește prea multă de o ușă obișnuită. Aceasta arată ca o ușă dublă, alcătuită din două părți – una mai mare și una mai mică, ce poate fi deschisă doar când ai nevoie să transporți ceva mare, cum ar fi mobila. Ușa are o înălțime de 2.05 metri și lățime de 96 centimetri.

Wisdom Gate este creată în totalitate din oțel inoxidabil, cu pereți izolați fonic și mâner minimalist din metal. Ușa are o grosimde de 9,5 centimetri și greutatea generoasă, de tocmai 85 kilograme. În plus, aceasta a primit un display IPS, de tip multitouch, care înlocuiește vizorul ușii, dar și o cameră incorporată de 1080px, cu regim Night Mode și tehnologie de recunoaștere facială.

xiaobai wisdom gate

Să trecem la talentele „smart”. Ca să deschizi această ușă magică poți folosi o cheie sau... propria amprentă și chiar față. De asemenea, pentru a beneficia de funcții suplimentare, ușa inteligentă poate fi gestionată prin aplicația Mi Home. Și cel mai important, ca să creeze această „minune” în nișa ușilor de interior, producătorii Xiaomi au avut nevoie de peste 15 luni de muncă și peste 300 000 de experimente. Acest lucru explică și prețul destul de mare.

Costul ușii „inteligente” de la Xiaomi ar putea începe de la 550$ în perioada de crowdfunding și ajunge până la 700$ după lansare. De asemenea, va fi disponibilă o versiune cu acumulator – aproximativ 600$. Instalarea unei astfel de uși ar putea ajunge până la 140$.

Xiaomi Mi Band 4 va avea un frate mai mic - Mi Band 4C

mi band 4c

Despre această lansare se zvonea demult, și iată că am ajuns și în ziua cea mare. Cel mai popular fitness tracker de pe piață, care a bătut recordurile la vânzări, Mi Band 4, are acum un frate mai mic – Mi Band 4C. Gadgetul a fost lansat zilele acestea și are toate șansele să repete succesul fratelui său. Din specificații tehnice, avem parte de:

  • Display cu diagonala de 1.08”, fără sticlă de protecție;
  • Autonomie de până la 2 săptămâni, de la o singură încărcare;
  • Rezistență la apă și praf;
  • Design colorat.

Prețul inovației ar putea începe de la 23$ pentru varianta globală. În China, Mi Band 4C este disponibil la un preț uimitor de mic – doar 14$. Acestea ar putea apărea pe piață odată cu modelele Xiaomi Mi Band 5.

Iar la final, o pereche de căști wireless cu regim Gaming

redmi earbuds s

Și desigur, cum fără o pereche de căști fără fir? O lună în urmă, brandul Redmi, parte a corporației Xiaomi au prezentat oficial încă o pereche de căști wireless de tip in-ear – Earbuds S. Acestea au la bază emițătoare de ultimă generație, Realtek RTL8763BFR, cu diametrul de 7,2mm. Căștile se conectează la smartphone din Bluetooth 5.0. Iar cireașa de pe tort este că au primit un regim special pentru gameri, care asigură un sunet perfect și rapid, cu întârzierea maximă de 122ms. De asemenea, căștile sunt rezistente la apă după standardul IPX4.

xiaomi earbuds

Earbuds S ne oferă o autonomie în regim full, de până la 4h. Completată cu energia din case – de până la 12h. Pentru o utilizare cât mai comodă, acestea pot fi gestionate multitouch. Iar în plus, sunt dotate cu asistent vocal – Apple Siri sau Google Assistant. Căștile au dimensiunile:  26,65 × 16,4 × 21,6 mm și greutatea 4,1 g. Iar case-ul are gabaritele: 62 × 40 × 27,2 mm, greutatea — 35,4 g. Inovația Redmi este disponibilă într-o singură nuanță – Black.

Acestea au fost inovațiile Xiaomi pentru prima lună a verii. Dar, cu siguranță, mai avem încă multe evenimente virale vara aceasta. Ca să nu le pierzi, nu ezita să te abonezi la blogul nostru.  

0 Comments:

Trimiteți un comentariu