Samsung Galaxy S10 – premieră tehnică în lumea smartphone-urilor



Producătorii Samsung iubesc să își uimească admiratorii cu surprize excepționale, ca la nimeni altul. Smartphone-urile de top din seria S sunt dovada vie că aceștia se pricep de minune la crearea dispozitivelor mobile, care au ce spune. Fiecare nou model este dotat cu specificații neașteptate, și se pare că vom trăi aceeași experiență și cu modelele din generația a zecea, care urmează să fie lansate în mai puțin de 6 luni.

Recent insiderii companiei au venit cu detalii de-a dreptul intrigante despre următoarea generație a telefoanelor de top, Samsung Galaxy S10, care după cum spun ei ar putea fi dotate cu unele tehnologii inedite, care nu au existat până acum, pe nici un smartphone din lume. Este vorba despre front camera și senzorul de amprente care … vor fi incorporate direct în ecranul SuperAMOLED. Testarea acestei tehnologii supranaturale a început cu Samsung S8, dar nu a fost dusă la capăt, fiind considerată ”imatură”.


Sună bestial, nu? Dacă până acum ecranul de tip Edge, Infinity, avea totuși limite, producătorii coreeni au trecut granița, inventând un display prelins pe toată suprafața carcasei, dotat cu toate cele necesare. Și era de așteptat, acesta este domeniul în care creatorii Samsung se simt în apele lor, mai ales că produc ecrane pentru cel mai mare rival, Apple. Cum au creat această inovație exclusivă în lume, nu se cunoaște, cert e faptul că cozile celor care fi gata să dea bani grei pentru a simte pe propria piele aceste ”minuni” tehnice vor fi imense.

Dacă până acum Samsung obișnuia să lanseze câte două modele concomitent, acum ei ne promit să scoată pe piață trei modele odată, două cu diagonala display-ului  - 5.8 inch, și unul cu un ecran mai generos, 6.4 inch. Modelul cel mai accesibil la preț va avea un senzor de amprentă optic, mai lent, dar la fel, incorporat în ecran, iar celelalte două, premium, unul ultrasonic, rapid, exact. Aceste specificații unice pe lângă performanță, vor asigura și o protecție avansată împotriva apei. Încă o caracteristică ”pipărată” despre care se cunoaște deja de mai mult timp, este că S10 se va îmbogăți cu o cameră, și va avea cameră triplă, pentru experiențe foto memorabile.



Dacă va câștiga duelul Galaxy S10 vs iPhone X, rămâne să vedem, dar totuși se pare că și de data aceasta producătorii Samsung și-au propus să ne uimească de-a binelea, sărind cu câteva trepte mai sus pe scara succesului. Mai multe detalii vom afla la data lansării, care nu este încă cunoscută, dar care se preconizează la începutul acestei primăverii. Până atunci, nu ratați cele mai noi știri din lumea tehnologiei de pe blogul nostru. Noi ținem pasul dezvoltării tehnologice, și nu ezităm să ne împărtășim cu cele mai proaspete informații, anume cu voi.

1 Comments:

  1. Hi there it's me, I am also visiting this site daily, this web site is genuinely fastidious and the
    peiple are genuinely sharing fastidious thoughts.

    RăspundețiȘtergere