Au rămas ore numărate până la lansarea noilor dispozitive Apple

Apple Special Event din 30 octombrie se așteaptă a fi de-a dreptul BESTIAL


După marele succes al iPhone-urilor 2018: XS, XS Max și XR dar și a ceasului smart Apple Watch Series 4, toți erau în așteptarea unei noi generații de iPad-uri și Macbook-uri, și iată că mult așteptatul eveniment ne bate la ușă. Gigantul din Cupertino, enigmatic din fire, deja și-a invitat oficial oaspeții de onoare, la Special Event-ul care va avea loc mâine, la Brooklyn, dar nu le-a dat nici un detaliu despre device-urile care urmează să fie scoase la lumină. Iar pentru că noi suntem prea curioși, nu am putut să nu răscolim în lung și în lat paginile lumii virtuale, pline de zvonuri despre viitoarele dispozitive pe IOS.


Despre data celui mai enigmatic eveniment marca Apple, am aflat de la portalul de știri, The Verge, care au fost invitați și eu să asiste la lansare. În invitația stilizată nu se oferă nici o informație despre ce îi așteaptă, unicul detaliu care ne ține și mai mult în suspans este motto-ul acestui an: „There's more in the making!”. Se presupune că personajul principal al acestei seri va fi nimeni altul decât urmașul lui iPad Pro 2017, nou-nouțul iPad Pro 2018, cu ecran fără margini, și fără legendarul buton HOME, care a dispărut fără urmă, lăsând în locul său un Face ID de toată admirația.


Din zvonurile de pe blogurile fanilor Apple, am aflat că generația iPad Pro 2018 va apărea în două modele, de 10,5 inch și 12,9 inch. Carcasa de data aceasta va fi din metal, dispozitivul va primi un procesor de tip A12X Bionic și o placă grafică creată chiar de Apple. Alături de incendiarul Pro va fi lansat și un stylys Apple Pencil de ultimă generație, care va transforma utilizarea tabletei pe IOS într-o adevărată plăcere. Apple își propune să schimbe standardele comodității în exploatarea tehnicii sale, și acest lucru se observă și în celelalte surprize tehnice.


Pe lista de „daruri” electronice se află și o nouă generație de Macbook Air, cu display Retina de 12 inch. Noua lansare ne promite multe tehnologii „fresh” la un preț de buget. După cum spun cei de la Quanta Computers, compania taiwaneză care furnizează componente pentru laptopurile Apple, noul ultrabook nu va depăși prețul unui iPhone X, dar nu va ceda la capitolul productivitate celorlalte modele, fiind dotat cu procesorul Intel Kaby Lake de generația a opta. Miracolul acestui device totuși este denumirea, din care va dispărea cuvântul Air, care va fi atribuit iPad-urilor.  


Pentru admiratorii designului minimalist, se zvonește că vom avea parte și de un Mac mini dar și de un iPad mini. Zvonuri despre aceste două versiuni de proporții mici sunt mult mai puține, dar dacă să credem spuselor analistului chinez Ming-Chi Kuo, Apple deja lucrează asupra lor și avem toate șansele să le vedem iarna aceasta, sau cel târziu la primăvară. Tot Ming-Chi Kuo spune că gigantul din Cupertino ar putea să lanseze la începutul lui 2018 și o nouă generație de iMac.


Pentru desert, se presupune că Apple ne pregătește o nouă pereche de Airpods de toată splendoarea, dar și noi informații despre stația de încărcare wireless, AirPower. Airpower a fost lansat acum 2 ani, dar de atunci nu s-a mai auzit nimic despre soarta acestuia. Analiștii spun că încărcătorul va fi scos pe piață la sfârșitul acestei toamne. Cât despre căști, noile Airpods vor primi un nou case, dotat cu încărcător wireless, dar și un procesor de generația a doua, W2, datorită căruia veți putea comunica și mai productiv cu Siri, doar prin comenzi audio.


Cam asta se „știe” la moment despre surprizele pe care ni le pregătesc cei de la Apple. Dar nu trebuie să uităm că producătorii americani iubesc să ne țină în suspans până în ziua lansării, și să ne uimească cu invenții la care nici nu ne-am gândit. Deci, pregătiți-vă mintea pentru un nou bagaj de device-uri pe IOS proaspăt „scoase din cuptor”. Good Luck!

„Tehnologiile care au cele mai profunde efecte asupra vieții umane sunt de obicei simple.” 
Freeman Dyson

0 Comments:

Trimiteți un comentariu