Te-ai săturat de notebook-uri identice? HP lansează primul laptop 2 în 1 din piele

Spectre Folio - cel mai stilat ultrabook de la HP


Laptopurile au devenit un component vital al lumii moderne, iar calitatea forte, de care au grijă în primul rând producătorii, este comoditatea și ușurința în transportare. Pentru crearea device-urilor portabile de top se utilizează o gamă largă de materiale, de la plastic rigid, până la diferite tipuri de metal. Cred că cu toții recunoașteți dintr-o mie designul minimalist al macbook-urilor Apple, carcasa rigidă a laptopurilor Asus sau accesibilitatea notebook-urilorde la Xioami. Toamna aceasta și creativitatea celor de la HP a atins apogeul, și asta după prezentarea primului laptop transformer, îmbrăcat cu piele durabilă, care arată de-a dreptul stylish. 


La baza creării acestui computer personal deosebit, a stat motto-ul HP „Reinventing the PC”, iar modul ingenios de a utiliza pentru crearea carcasei, un material destinat până acum predominant huselor, schimbă la propriu conceptul despre cum ar trebui să arate un notebook. HP Spectre Folio, acesta este numele eroului de astăzi, este mai mult decât un simplu laptop, bucurându-ne cu o mulțime de detalii simple, dar mega plăcute în utilizare. Pentru iubitorii de animale, ținem să vă anunțăm că întru crearea acestor device-uri, nu a suferit nici o vietate, iar pielea utilizată este artificială. Cei de la HP s-au dovedit a fi nu doar creativi, dar și eco-friendly.


Eleganța și rafinamentul se simte încă din designul exterior, care imită aspectul unui caiet de notițe, aici termenul „notebook” se potrivește în totalitate cu sensul său primar. Pe margini găsim până și cusuturile reproduse asemenea unor cărți tipărite vechi, iar aceste detalii simple transformă dispozitivul într-un laptop business mai original ca niciodată. Balamaua articulată specifică notebook-urilor obișnuite, a fost înlocuită cu un sistem de fixare magnetic, care permite detașarea parțială a ecranului, sau pliarea acestuia peste tastatură, dacă doriți să îl utilizați pe post de tabletă.


Și la capitolul keyboard, avem parte de taste din aluminiu cu 1,5mm cursă de apăsare și un touchpad comod din sticlă, care ne oferă senzația „plăcută” de utilizare a unui gadget clasa premium. Carcasa interioară este confecționată din magneziu, pentru un plus de rezistență dar și o greutate redusă. Pentru încheierea efectului, portabilul a primit un touchscreen de 13,4 inch și un Stylis modernizat care recunoaște peste 4000 de niveluri de presiune și diferențiază înclinația. Dispozitivul cântărește 1,46 kg, un pic mai mult decât un Macbook Pro de 13 inch, dar totuși se menține statornic în topul ultrabook-urilor flagman.


Spectre Folio nu este deosebit doar la capitolul design, bucurându-ne cu tehnologii de ultimă generație, folosite în exclusivitate pe un notebook. Acesta este primul portabil care funcționează pe baza procesorului cu două nuclee, Intel, seria Y, din generația a opta, care permite utilizarea în regim full fără necesitatea unui sistem de răcire. HP în colaborare cu Intel au inventat un motherboard special ultra-compact, pentru a economisi considerabil din spațiu. În plus, Spectre Folio este primul ultrabook pe piață care utilizează tehnologia Gigabit LTE, care suportă AT&T, T-Mobile și Sprint, și tehnologia inovativă de la Intel, Low Power Display, care ne promite un consum de două ori mai redus al energiei.


Flagmanul este disponibil cu două tipuri de procesoare, Core i5 și Core i7, cu sau fără LTE, și ne oferă o autonomie de până la 19h, și respectiv 17h, de la o singură încărcare. Acesta poate fi deja precomandată pe site-ul oficial al companiei, cu un preț cuprins între 1299$ - 1499$. Inițial device-ul va fi disponibil doar în nuanța Cognac Brown, iar până la sfârșitul anului producătorii planifică să lanseze și o culoare mai caldă, Bordeux Burgundy. Ce spuneți, v-ar plăcea un astfel de laptop personal? Cu așa „prieten electronic” la sigur veți atrage toate privirile din jur.

Cam asta a fost povestea personajului de astăzi, un laptop deosebit prin design și componente. În următorul articol vă promitem noutăți captivante despre device-uri care au reușit să schimbe lumea. Și nu uitați: „ o tehnologie importantă creează mai întâi o problemă și apoi o rezolvă.” Alan Kay

0 Comments:

Trimiteți un comentariu