Smartphone-ul gaming Black Shark S2 pe pista de lansare

A doua generație de „rechini negri” de la Xiaomi, gata de atac


Primăvara aceasta, al treilea mare producător mondial în topul celor mai vândute smartphone-uri, Xiaomi, a scos la lumină, spre bucuria fanilor un smartphone deosebit prin puteri supranaturale și design de excepție. Cred că v-ați dat seama cine e eroul acestui articol? „Rechinul” lumii gaming: Black Shark, care se pare că în curând va escalada munții „virtuali”, alături de fratele său mai mic, aproape gata de lansare: Black Shark S2. 

Titanul chinezesc, Black Shark S1 până acum a fost vândut oficial doar în China, iar datorită succesului imens în rândul utilizatorilor, producătorii au decis să înceapă vânzările și în alte regiuni ale lumii. Recent, compania Xiaomi a lansat pagina internațională BlackShark.com, unde fanii înrăiți ai tehnicii gaming de la Xiaomi se pot abona la rubrica Noutăți, ca nu cumva să piardă mult așteptatul evenimente: lansarea internațională a Rechinului Negru. 

Black Shark S1 - primul smartphone gaming de la Xiaomi


Dacă încă nu cunoașteți de ce este în stare primul smartphone din sub-brandul Shark, vă propun să recapitulăm calitățile forte prin care Black Shark S1 ocupă ferm primele locuri în topurile celor mai bine-vândute telefoane de top. S1 este dotat cu un ecran super-performant de 5.99 inch cu rezoluția Full HD+, pentru teleportarea totală în lumea jocurilor video. „Inima” device-ului high-tech este procesorul de ultimă generație Snapdragon 845, dotat cu un sistem de răcire inovativ, 6GB sau 8GB RAM și 64GB sau 128GB memorie internă. Cu astfel de componente, chiar și cele mai suprasolicitante jocuri, merg „ca untul”. „Bestia” gaming a primit și o bateria „eroică” de 4000 mAh, cu fast charging, versiunea Android 8.1 Oreo, iar pentru a întări toate calitățile enumerate, a fost blindată cu o carcasă de tip transformer.

Zvonurile despre lansarea următoarei generații de Black Shark S2, au apărut după ce agenția chinezească TENAA a înregistrat oficial un nou model de smartphone de la Xiaomi, AWM-A0. Din descrierea publicată putem să ne dăm ușor seama că este vorba despre a doua generație Black Shark, cu aceleași detalii distinctive ca și la modelul anterior, dar cu un design nou. Prima deosebire este amplasarea camerei duble și a blițului, de data aceasta pe verticală, iar senzorul amprente a sărit de pe butonul HOME, alături de camera principală.

Weekend-ul acesta pe platforma Slashleaks.com a apărut chiar un video „enigmatic” cu mult așteptatul Xiaomi Black Shark S2, în care putem vedea în toată splendoarea cât de „arătos” va fi dispozitivul for gamers, care de data aceasta a primit și un sistem de iluminare RGB de ultimă generație, nu doar a marginilor, dar și a logotipului, asemeni confratelui său Razer Phone 2. Despre specificațiile tehnice nu se cunosc prea multe detalii, dar potrivit ultimelor informații, device-ul va fi de-a dreptul promițător. Se zvonește că S2 va avea la bază procesorul viitorului: Qualcomm Snapdragon 855 și va fi dotat cu 5G. Lansarea se planifică la începutul lui 2019, la nivel internațional. Succesul primului smartphone de la Xiaomi, a fost prea mare ca să-și lanseze al doilea reprezentant doar în China.

Deci, pregătiți-vă pentru noi emoții tari în lumea gaming, căci 2019 aproape că ne bate la ușă. Până atunci, noi vă promitem să fim printre primii care vor „descoase” secretele celor mai populare zvonuri și informații din Smart Tech World. Și nu uitați: „tehnologia nu conduce spre schimbare, ci conduce schimbarea.” 

0 Comments:

Trimiteți un comentariu