Pixel Slate – noua tabletă de la Google cu sistem de operare unic

Google se pregătește să lanseze un device multifuncțional


Corporația americană Google este cunoscută în întreaga lume pentru „talentul” său excepțional în crearea software-urilor de top. Anume din acest motiv, producătorii Google aleg să încheie acorduri de conlucrare cu diverși producători de dispozitive electronice, profesioniști în crearea tehnicii cu design ergonomic și posibilități tehnice inedite, iar de sistemul de programare sunt responsabili nemijlocit programatorii Google, care și-au găsit nișa în acest domeniu complex. 

Pe același principiu a luat viață și cea mai proaspătă inovație marca Google, care funcționează pe un sistem de operare unic, Pixel State, tableta care ne promite.... muuuuultă performanță.

Tableta-laptop cu aer Nocturne


Dintr-un anunț, apărut în mediul online acum câteva zile, aflăm că producătorii americani au creat o tabletă desăvârșită, cu un nume enigmatic la început, Nocturne, care după cum spun cei de la Google odată ce va apărea în vânzare, se va numi Pixel Slate. Acest device este o combinație reușită între o tabletă generoasă care ușor se poate transforma într-un laptop stilat. Procesul de transformare este simplu, trebuie doar să scoți sau să fixezi tastatura. Tableta-notebook este înzestrată cu un ecran 4/3, pentru o utilizare confortabilă și productivă.

Un nou sistem de operare – și mai multe posibilități


Deosebirea principală față de alte dispozitive din acest segment este sistemul de operare. Chromebook-ul (încă un nickname a device-ului Pixel) nu va funcționa pe Android sau Windows, ci pe sistemul de operare Chrome OS. Acest OS este o versiune combinată dintre Linux și Max, fapt ce îl face popular în rândul utilizatorilor cu preferințe mai speciale. O posibilitate mai nouă a acestui sistem este compatibilitatea cu toate aplicațiile și jocurile de pe Android, asta înseamnă că alegând Chrome OS nu trebuie să te limitezi la un număr restrâns de programe.   

Despre alte caracteristici tehnice ale device-ului multifuncțional nu se cunosc prea multe detalii. Cei de la Google ne-au promis să ne dezvăluie toate secretele în ziua lansării, care se planifică peste o săptămână, și anume pe data de 9 octombrie. În cadrul lansării vor fi scoase la lumină și două smartphone-uri marca Google: Pixel 3 și Pixel 3XL, generație mai nouă și mai avansata a lui Pixel 2, și va fi anunțată lansarea unei noi versiuni de căști fără fir, Pixel Buds și a unui încărcător wireless, pe bază standardului Qi. Pixel Slate va fi primul device multifuncționat de acest tip, lansat vreodată de Google, și se promite a fi mai mult decât trendy și performant.

Între timp, nu pierdeți cele mai noi știri din lumea tehnică, pe care le adunăm săptămânal pe blogul nostru. Nu uitați, după cum spunea marele scriitor american Alvin Tofflermarele motor zgomotos al schimbării în lume este tehnologia”, iar tehnologia o creăm noi, oamenii!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu