O nouă surpriză for gamers marca Xiaomi: ochelarii VR All-in-One Super Player


Uimește-ți simțurile cu noii ochelari VR de la Xioami


Celebra companie mondială, a treia în topul celor mai populari producători de smartphone-uri, Xiaomi a venit toamna aceasta cu un „coș” întreg de surprize pentru marii săi admiratori. Producătorii chinezi nu au ezitat să își completeze colecția de invenții „hot”, cu un device de vis și pentru cei mai înrăiți gameri: o pereche de VR ochelari de toată splendoarea. Gadgetul smart a fost lansat ceva timp în urmă, iar zilele acestea a fost anunțat oficial începutul precomenzilor. Haideți să descoperim împreună ce specificații „cosmice” au scos la lumină cei de la Xioami, și ce senzații tari ar putea să îți aducă un astfel de gadget.


Xiaomi VR All-in-One Super Player, aceasta este denumirea completă a device-ului gaming, sunt o pereche de ochelari Virtual Reality, capabili să simuleze până la cele mai mici detalii, diverse ambianțe din realitatea virtuală, create pe calculator. Sună cosmic, nu? Cu un astfel de gadget te teleportezi la propriu în lumea virtuală, în care tu dictezi regulile. Astfel de device-uri sunt folosite și de către parașutiști, fiind parte a unui antrenor de parașutism virtual, care asigură teleprezența utilizatorului în aer. Evoluția tech a ajuns la așa etapă, încât unele tehnologii de top, pe lângă imagine simulează sunete, atingeri mecanice și chiar feedback verbal. Deci, dacă v-ați săturat de senzații uzuale, o pereche de ochelari VR vă pot asigura cu emoții amazing pentru un an întreg.


Ochelarii VR de la Xiaomi sunt deosebiți nu doar prin design, dar și prin super-posibilitățile cu care au fost dotați. Gadgetul poate fi utilizat fără conectarea la un smartphone sau la o consolă PlayStation 4 și vine în set cu câteva jocuri incendiare. Mi VR Standalone, un alt nickname al device-ului „inteligent” este înzestrat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 821, un sistem de răcire de ultimă generație, 3GB RAM, display 2K și tehnologia Oculus, care asigură o imagine virtuală bine detaliată, plină de culoare, fără artefacte vizuale și cu unghiuri de vizualizare vaste.


La capitolul porturi și adaptori, device-ul a primit un adaptor wireless Wi-Fi 802.11b/g/n/ac și o mufă Jack de 3,5mm. Autonomia este asigurată de bateria performantă, cu capacitatea de 2600 mAh. Inovația marca Xiaomi este disponibilă în 2 modele: cu 32GB sau 64GB memorie internă. Ambele modele vin în set cu un controller special pentru interacțiunea cu universul virtaul, iar marea surpriză sunt... cele 21 de jocuri cadou, cu un cost total de 100$, care vă vor deschide zilnic orizontul spre noi descoperiri în lumea virtuală.


Invenția for gamers marca Xiaomi poate fi precomandată cu 260$ sau 290$, în funcție de modelul ales, iar după cum afirmă producătorii chinezi are toate cele necesare pentru experiențe VR de neuitat. Chiar dacă precomenzile deja sunt în toi, încă nu se cunoaște data când dispozitivele gaming vor fi scoase pe piață, dar conform ultimelor știri ochelarii VR for fi lansați la nivel mondial. Se zvonește că compania își va ține fanii în suspan până în ajunul sărbătorilor de iarnă. Super nu? Cred că fiecare și-ar dori un astfel de cadou de la Moș Crăciun. Căci după cum spune Dalai Lama:

„Tehnologia măreşte cu adevărat abilităţile umane.”


0 Comments:

Trimiteți un comentariu