Xiaomi bate recordurile la inovații. Mi Band 4 – aproape gata de lansare


Xiaomi Mi Band 4 va primi cinci specificații de top noi 


De la începutul anului 2018, producătorii chinezi Xiaomi au scos la lumină tot felul de gadgeturi și device-uri smart care pe zi ce trece le devin tot mai dragi utilizatorilor din lumea întreagă. Nu trece o zi fără ca gigantul din Beijing să nu își completeze colecția cu inovații tech, care au ce spune prin performanță și inteligență. Pe fundalul acestui succes fără precedent, o nouă generație de brățări fitness, Mi Band 4, își face loc să cucerească utilizatorii cu tehnologii nemaiauzite până cum, una din care este modulul GPS, care ne arată locația fără utilizarea unui smartphone.


După cum ne-au mărturisit producătorii, brățara fitness, Xiaomi Mi Band 4 a fost îmbunătățită ținând cont de feedback-ul utilizatorilor și va primi 5 specificații inedite, care le-au lipsit tuturor pe generația anterioară, Mi Band 3. Primul „deliciu” smart va fi ecranul touchscreen AMOLED care ne va bucura cu o paletă bogată de culori și luminozitate, pentru o utilizare comodă atât noaptea cât și ziua, sub razele arzătoare ale soarelui. S-a ținut cont și de aspectul estetic dar și protectiv, iar plasticul de pe ecran, a fost înlocuit cu un strat de sticlă rezistentă. Această schimbare va schimba considerabil designul brățării pentru sport, care va deveni mult mai elegantă.

Comoditatea în exploatare a fost dintotdeauna unul din pilonii de bază a device-urilor Xiaomi, iar fiecare nouă generație devine tot mai avansată din toate punctele. Dacă până acum, pentru a încărca device-ul, era necesar să îi scoți curelușa, acum va trebuie doar să îl scoateți de pe mână și să îl conectați la un încărcător magnetic special. Modulul NFC va suporta în cele din urmă, sistemul de plată Google Pay, datorită căruia va fi posibilă achitarea cumpărăturilor în magazine, și în unele regiuni, chiar achitarea taxei pentru călătorii în transportul public.


După cum se zvonește, gadgetul smart Mi Band 4 va fi scos în vânzare pe teritoriul Chinei, în mai puțin de jumătate de an. Varianta premium, cu chip GPS de ultimă generație, care va permite urmărirea pe hartă a locației, fără conectarea la un device adăugător, fie smartphone Xiaomi sau oricare alt model, va apărea pe piață mai târziu decât modelele standard, aproximativ pe la mijlocul verii 2019, dar la sigur le va fi pe plac tuturor utilizatorilor.

În lumea online s-au strecura și câteva zvonuri despre prețul viitoarei generații de gadgets de la Xiaomi. Modelul standard va putea fi achiziționat cu aproximativ 37$, iar cel premium, cu tracker GPS, va ajunge până la 45$, un preț destul de OK pentru posibilitățile pe care le oferă, comparativ cu device-uri din aceeași categorie, de la alți producători, precum Samsung sau Fitbit.


Deci, până la lansarea noii generații de brățări Mi Band, ne-a mai rămas ceva timp să mai profităm de calitățile legendarului Mi Band 3, care s-a dovedit a fi destul de productiv și îndrăgit în rândul utilizatorilor. Iar dacă încă nu ați simțit pe propria piele cum e să ai mereu cu tine un astfel de device smart, acum, în ajun de Black Friday, e momentul oportun să puneți ochiul pe o brățară smart, un smartwatch sau oricare alt device, care va putea fi achiziționat cu o reducere „consistentă”. Good Luck!

„Noua tehnologie informațională, Internetul și e-mailul au eliminat practic costurile fizice ale comunicării.” Peter Drucker

0 Comments:

Trimiteți un comentariu