Oficial a fost lansat primul smartphone cu display pliabil


Royale FlexPai - smartphone-ul care poate fi îndoit la 180 de grade


În secolul XXI nu mai poți uimi utilizatorii prin smartphone-uri cu baterii puternice, ecrane generoase, camere duale sau chiar triple și procesoare mai puternice ca la un laptop. Compania mai puțin cunoscută, Royale, a decis să meargă pe altă cale, și a lansat la sfârșitul săptămânii trecute primul telefon mobil cu ecran… pliabil! Nu v-ați gândit niciodată că o să avem telefoane ecranul cărora va putea fi îndoit la 180 de grade? Și iată că am ajuns la marea zi, când acest miracol tehnic a devenit realitate.


Despre crearea unui astfel de device „flexibil” se vorbește de mai mult timp, iar unul din cei mai mari și cunoscuți producători de smartphone-uri, Samsung, și-au anunțat deja fanii că nu a mai rămas mult timp și vor fi lansate. Dar, se pare că producătorii chinezi au ajuns primii la finiș, lansând primul device din lume cu astfel de specificații, cu o denumire scurtă și sugestivă: Royale FlexPai, smartphone-ul care se aseamănă mai mult cu o tabletă, datorită dimensiunilor generoase.


Cei de la Royale spun că nu mai există vreun analog în lume cu astfel de specificații tehnice, și avem dovezi „puternice” ca să îi credem. Dispozitivul în forma sa naturală a fost dotat cu un ecran OLED de 7,8 inch, cu rezoluția 1920x1440px, în care sunt incorporate peste 20mln de LED-uri. Fiind pliat ne oferă accesul la trei display-uri concomitent: unul în față, unul pe spate și unul pe margini unde apar diverse notificări de primă necesitate.


La capitolul productivitate, smartphone-ul a primit 6GB / 8GB memorie RAM, 128GB / 256GB / 512GB memorie internă și procesorul de ultimă generație, Qualcomm Snapdragon 8150. Acesta funcționează pe baza sistemului de operare Android 9 Pie,  Merită cuvinte de laudă și camera duală de 20MP / 16MP. Cu așa caracteristici, FlexPai îi poate face ușor concurență până și legendarului iPhone XS Max.


Royale FlexPai deja a fost scos în vânzare pe teritoriul Chinei, în ediție limitată, iar prețul acestuiaajunge până la 1318$. Pe piața mondială, smartphone-ul va apărea în ajun de Anul Nou. Până atunci, nu ezitați să urmăriți și celelalte noutăți picante de pe blogul nostru, dar și să prindeți cele mai hot reduceri din acest an de Black Friday.

„Pe măsură ce tehnologia avansează în complexitate și în domeniul de aplicare, frica devine și mai primitivă.” Don DeLillo

0 Comments:

Trimiteți un comentariu