TOP 3 accesorii audio SMART pentru melomani


Cele mai fresh accesorii audio proaspăt scoase la lumină


După atâtea invenții performante în toate domeniile tech, erau și de așteptat și câteva accesorii de ultimă generație, pentru cei mai înrăiți melomani. Și pentru că boxele și căștile audio cu fir sunt deja un atribut al trecutului, cei mai mari producători de produse electronice de top au scos la lumină device-uri fără gram de fire, pline de tehnologii ale viitorului. În acest articol vom discuta despre ultimele accesorii audio proaspăt lansate de giganții mondiali, care cot la cot cu un smartphone, notebook sau PC vă vor duce pe undele muzicii de calitate.

Lenovo Air – ultima generație de căști wireless impermeabile


Compania chineză, Lenovo, al doilea producător mondial de PC-uri, a lansat zilele acestea alături de smartphone-ul slider cu două camere duble, Lenovo Z5 Pro, și o pereche de căști fără fir de toată splendoarea: Air Wireless Bluetooth Headset. Setul conține două căști independente, pentru urechea stângă și cea dreaptă, disponibile în două nuanțe: Black și White. Device-urile funcționează pe baza chipset-ului BES IZ 2000 A, care asigură un consum redus de energie și o conexiune stabilă, prin intermediul versiunii Bluetooth 4.2.

Căștile au fost dotate cu emițătoare audio stereo de 6mm, care oferă o frecventă sonoră cuprinsă între 20Hz și 20kHz. În set mai intră și un case cu baterie incorporată, care oferă o autonomie de până la 10h de utilizare până la următoarea încărcare. Inovația este rezistentă la umiditate după standardul IPX5, și poate face față cu ușurință picăturilor de ploaie sau transpirație. Căștile vor fi scoase în vânzare în scurt timp, și vor putea fi cumpărate cu aproximativ 45$.

Mi Neckband Earphones – noua pereche de căști wireless de buget de la Xiaomi


Compania chineză, al treilea mare producător de smartphone-uri, Xiaomi aproape zilnic prezintă publicului larg câte-o invenție de ultimă generație, care își strânge rapid admiratorii. La sfârșitul săptămânii trecute producătorii chinezi și-au bucurat utilizatorii cu un nou accesoriu de buget: căștile fără fir cu o denumire tare tare lungă: Xiaomi Mi Bluetooth Neckband Earphones Youth Edition. Inovația este destinată inclusiv sportivilor, fiind creată pentru o utilizare confortabilă în timp ce alergi, mergi cu bicicleta sau faci alte activități fizice, fără riscul de a le pierde din urechi.

Accesoriile de buget pot fi conectate la smartphone prin Bluetooth, versiunea 4.2, care oferă o transmisiunea a datelor la o distanță până la 15m. Căștile pot fi utilizate în regim mediu până la 7h fără a fi încărcate, iar cu volumul la maxim, până la o oră. Inovația este o variantă simplificată a versiunii lansate acum câteva luni. La capitolul butoane, device-ul a primit un buton pentru primirea apelurilor, și două pentru reglarea volumului. De aspectul ergonomic este responsabil banda din plastic, care se fixează bine în jurul gâtului, și nu permite căștilor să alunece în timp ce faceți mișcare. Inovația este disponibilă în două culori: Red și Black și va fi scoasă în vânzare la sfârșitul acestei săptămâni, pe 11 noiembrie, la un preț accesibil de doar 25$.

Yandex.Station – boxa portabilă SMART dotată cu asistentul inteligent Alisa


Cei de la Yandex iubesc să ne uimească cu device-uri mega inteligente, care se pricep la toate. Un exemplu perfect este și platforma multimedia Yandex.Station, care funcționează pe baza asistentului vocal Alisa, creată de către producătorii Yandex. Device-ul a fost lansat încă din vară, dar săptămâna trecut a fost scoasă în vânzare versiunea limitată în nuanța Red. Alisa, care este „creierul” acestui dispozitiv, reacționează la comenzile vocale, și poate căuta orice informații pe internet, programa deșteptătorul, amintindu-ți despre o întâlnire importantă, dar cel mai bine se pricepe la căutarea și redarea muzicii, prin intermediul aplicației Yandex.Music. De asemenea, asistentul personal Alisa, același ca și pe ceasurile smart Elari KidPhone 3G, este talentată la spus povești, și la îngânat cântece de leagăn înainte de somn.

Nișa device-ului este cu siguranță redarea sunetului de calitate, și acest lucru îl vei observa de la prima întâlnire cu această boxă portabilă inteligentă. Gadgetul redă un sunet stereo de excepție, datorită tehnologiei Adaptiv Crossfade, și are o frecvență sonoră de 50 – 20000Hz. Alisa singură va căuta melodia ta preferată, o va adăuga în playlist, va pune pauză sau va regla sunetul, cu ajutorul unor comenzi simple. Boxa poate fi conectată la televizor, monitor sau proiector pentru a viziona video-uri sau filme din cinematografele online. Astfel de boxe inteligente au mai fost lansate de producători cunoscuți precum Apple, Amazon sau Google. Ediția specială, Red, poate fi achiziționată pe Yandex.Music sau Yandex.Station cu un preț de aproximativ 150$.

Vă plac surprizele? Se pare că melomanii înrăiți au deja în gând cadoul pe care și-l doresc în acest an de la Moș Crăciun. Vestea bună este că am intrat în luna când celebrăm ziua celor mai mari reduceri, Black Friday, perioadă în care putem achiziționa device-urile preferate la prețuri mai accesibile ca niciodată. Deci, fiți cu ochii pe magazinele preferate, ca să prindeți ofertele acestui an. Căci, după cum spunea Frank Abagnale: „ceea ce am făcut în tinerețe este de sute de ori mai ușor de realizat astăzi, datorită tehnologiei.”

0 Comments:

Trimiteți un comentariu