Trei surprize de la Honor: smartphone cu 6 camere, smartwatch și FlyPods


Producătorii Honor și-au prezentat device-urile cu care ne vor uimi luna aceasta


Sub-brandul companiei chinezești Huawei, Honor, a început frumos ultima lună de toamnă, cu prezentarea a trei device-uri incendiare, pline de posibilități și tehnologii de ultimă oră: excepționalul Honor Magic2, smartphone-ul cu 3 camere principale și tot atâtea frontale, ceasul inteligent Huawei Honor Watch Magic, fratele mai mic al generației de smartwatch-uri Huawei Watch GT, și o pereche de căști care se aseamănă ca două picături de apă cu Apple Airpods, care au și o denumire la fel de creativă, Honor FlyPods. Se pare că prezentarea a câte 3 dispozitive concomitent s-a transformat deja într-o tradiție, după ce cei de la Apple au scos la lumină cele trei iPhone-uri 2018: XS Max, XS și XR.

Vedeta sub-brandului este fără îndoială flagmanul Magic2, smartphone-ul slider cu ecran fără margini, cameră frontală retractabilă și senzor de amprentă incorporat direct în ecran. Se pare că producătorii Huawei au luat-o înaintea celor de la Samsung, care ne promit un senzor de excepție în display pentru modelele din generația S10. Device-ul a fost lipsit de bretonul generos, care nu prea le stă la inimă utilizatorilor, iar display-ul are spațiu îndeajuns să se întindă lin pe toată suprafața, în sensul direct al cuvântului.


Nu am putut să nu vă povestesc mai multe despre cele 6 obiective. Da, da... camerele duale acum nu mai sunt un lux, iar numărul obiectivelor pe un smartphone se pare că crește în progresie geometrică, pe an ce trece. Camera din spate a primit un obiectiv principal de 24MP, unul auxiliar de 16MP și unul monocrom de 24MP. Șefu pe cadre este Inteligența Artificială care imaginile de la cele 3 camere și le retușează într-un singur cadru, de trei ori mai calitativ. Front camerei i-au fost destinate 3 obiective de 16MP, iar încă un detaliu plăcut este efectul Bokeh. Cu așa cameră ai toate șansele să domini la propriu Instagramul. Flagmanul va fi lansat oficial săptămâna viitoare, pe 6 noiembrie, cu un preț de aproximativ 3799 de yuani (aproximativ 480 de euro).


La pachet cu incendiarul Magic 2, a fost lansat și ceasul smart Honor Watch Magic, plin de miracol încă din denumire. Watch Magic este o variantă simplificată a legendarului Huawei Watch GT, doar că pe platforma Light OS, și cu un preț de câteva ori mai mic. Gadgetul a primit un ecran AMOLED de 1,2 inch, dar aceeași calitate a imaginii ca și la confratele său, 326 ppi. De autonomie e responsabilă bateria de 178 mAh, care ne oferă până la o săptămână de utilizare ca cea obișnuit. Din senzori, ceasul a fost „echipat” cu GPS, GLONASS, Galileo, Heart Rate, dar și tehnologii utile precum Huawei Pay. Toate acestea au fost „împachetate” într-o carcasă rezistentă din oțel și plastic, de 9,8mm. Device-ul va fi disponibil în câteva nuanțe: Lava Black și Moonlight Silver, dar și una mai stylish, pentru cei care țin pasul cu tendințele modei. Prețul ceasului inteligent va ajunge până 50 de euro.


Ultima, dar nu cea din urmă surpriză, sunt căștile wireless Honor Flypods, care tare mai seamănă cu Airpod-urile Apple. Accesoriul suportă versiunea Bluetooth 5.0 și funcționează până la 3 ore fără a fi încărcate, iar cu case-ul full de energie, mai primește pe deasupra până la 20h de autonomie. Cu ajutorul flypod-ului stâng poți activa asistentul vocal, iar cu cel drept puteți schimba cântecele în playlist. Cei de la Honor s-au gândit și la situații mai puțin plăcute, astfel dacă ați pierdut o cască, o puteți înlocui cu alta, important ca acestea să fie diferite. Accesoriilor vor fi disponibile în două modele, standard și Pro. Flypods Pro au la bază tehnologia BoneID, care recunoaște sunetul vocii, prin osul cranian (bone sound pattern).


După așa invenții ar fi păcat să nu onorăm producătorii Honor, care se descurcă ca peștele în apă la crearea unor dispozitive „de pe altă planetă”. Cu așa „echipament” smart ai toate șansele să te teleportezi în lumea virtuală, care deja a devenit a doua noastră casă. Iar după cum spune Stanley Clarke: „Ideea e că tehnologia a împuternicit foarte mulți muzicieni...” aveți toate șansele ca un device de calitate să vă descopere un talent ascuns.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu