Lenovo și LG lucrează în toi la prima tabletă din lume cu display pliabil


Tableta „miraculoasă” va fi lansată în mai puțin de jumătate de an


În timp ce Samsung și alte companii cunoscute se gândesc din greu cum să creeze tehnologii deosebite prin design și specificații, și ne promit lansarea în scurt timp a tabletelor și smartphone-urilor cu display pliabil, compania chineză, prima în topul mondial al producătorilor de computere PC, Lenovo, le-a luat-o de-a binelea înainte, și conform ultimelor știri de pe ETNews, producătorii lucrează în toi la producerea primei tablete ce poate fi împăturită după propriul plac. Funny, nu?

Inovația high-tech va avea o diagonală de 13 inch, iar în formă pliată – de aproximativ 9 inch (raport 4:3) sau 8 inch (raport 16:9). Ecranul „miraculos” va fi creat de compania LG Display. Acest concept este dezvoltat și de companiile Samsung, pentru smartphone-ul de 7,3 inch, și Huawei care în colaborare cu BOE planifică să creeze un device de 8 inch cu aceleași specificații. Producătorii LG spun, că luând în considerare caracteristicile ecranelor pliabile, acestea se potrivesc mai mult pentru tablete, laptopuri, decât pentru smartphone-uri, care au display mic, și din acest motiv ar fi inutil să îl mai pliezi.


Conform zvonurilor, care circulă intensiv în mediul online, tableta Lenovo, va primi un ecran de tip OLED și urmează să fie lansată în a doua jumătate a anului 2019. Mai multe detalii despre caracteristicile tehnice ale device-ului smart încă nu se cunosc. Aceasta va putea fi ușor transportată, oriunde doriți, pe post de smartphone, oferindu-vă în același timp un display mare, de toată frumusețea, pentru experiențe vizuale unice.

Ca să vă dați seama cât de minunată va fi invenția inedită, imaginați-vă un iPad Pro cu display de 13 inch, care poate fi împăturit după cum îți vrea inima, ori de câte ori ai nevoie să îl pui în geantă sau buzunar. LG Display își propune să ocupe poziția dominantă pe piața ecranelor pliabile, bazându-se în special pe tablete, decât pe smartphone-uri, chiar dacă ceva timp în urmă, se zvonea despre apariția unui smartphone LG cu astfel de ecran „elastic”.  


În prezent, se observă tot mai mult tendința de a crea device-uri cu ecrane deosebite prin formă și specificații, iar display-urile pliabile devin tot mai populare în lumea modernă. Tableta „mlădioasă” de la Lenovo va fi lansată inițial în China, după care, și în celelalte regiuni ale lumii. Cu toate acestea, prețul unui astfel de dispozitiv rămâne o enigmă. Se cunoaște că mult așteptatele smartphone-uri Samsung, dotate cu această tehnologie, vor putea fi cumpărate cu 1500-2000$. Cam mult, dar pentru așa plăcere, merită!

Până vom putea profita de astfel de tehnologii, mai avem de așteptat și de exploatat la maxim ultimele inovații din acest an. Iar ca să nu pierdeți timpul în zadar, acum e momentul potrivit să prindeți reducerile „îmbelșugate” din magazine, cu ocazia Black Friday – marele eveniment al prețurilor mici, care a început glorios chiar astăzi. Let's START!

„Tehnologia produce încuietori, creativitatea imaginează chei.” Octav Bibere

0 Comments:

Trimiteți un comentariu